KezdőlapÉletmódMiért álmodunk elhunyt emberekkel, és mi a jelentésük ezeknek az álmoknak?

Miért álmodunk elhunyt emberekkel, és mi a jelentésük ezeknek az álmoknak?

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az álmok a valóság és a legfrissebb információk töredékeit ötvözik a nagyon régi emlékekkel, és rengeteg olyan részletet mutatnak meg számunkra, amelyeket figyelmen kívül hagytunk, amikor szemtől szembe állítunk bizonyos emberekkel, függetlenül attól, hogy ismertük-e őket vagy sem.

Az az érzés, amikor az álmaink során, bizonyos emberek megpróbálnak kommunikálni velünk, és mi nem értjük, mit szeretnének mondani nekünk, nagyon frusztráló lehet számunkra.

Azzal az érzéssel ébredünk, hogy hiányzik valami, vagy, hogy figyelmen kívül hagytunk valami nagyon fontos dolgot, ami gyakran igaz is. Ha néha ilyen emberekkel álmodunk, akiket nem értettünk meg, akkor az alábbiakban találjuk ezen álmok valódi jelentését.

A spiritualisták szerint, az elhunyt emberek nem hagyják abba a velünk való kommunikációt, és igyekeznek enyhíteni fájdalmainkat. Ez nem szokatlan dolog, ezért az emberek többségének olyan álmai vannak, amelyekben elhunytak jelennek meg számukra.

Az elhunyt emberek gyakran jelennek meg álmainkban, és általában többnyire egészséges mivoltukban, mint betegként. Valójában mindig fiatalosnak, egészségeseknek és erőteljeseknek tűnnek.

Így az elveszített szeretett ember békét és biztonságot nyújt az álmodó szerette számára.

Végül, de nem utolsó sorban, ha egy meghalt szeretett emberrel álmodunk, figyeljünk az általa adott jelekre, mert ez egy ajándék, amelyet teljes szívből kell befogadnunk. A szeretett ember azt próbálja elérni, hogy tudatosuljon bennünk, mit is kell tenni nekünk a jövőben.

És, hogy milyen körülmények között jelenik meg számunkra álmunkban az elhunyt szerettünk, többféle értelmezést nyerhet:

– ha életben van, és úgy vesz részt a cselekményben, mintha mi sem történt volna, de anélkül, hogy főszerepe lenne, akkor az álom az emberi vágyakozásának a látens érzéséhez kapcsolódik, amely ugyan fáj, de nem nagyon zavaró vagy intenzív módon.

– ha az elhunytnak fontos szerepe van az álomakcióban, és arra törekszünk, hogy segítsünk neki ezt megoldani, ez azt jelenti, hogy valami megoldatlan probléma maradt köztünk és az elhunyt között.

– ha az elhunyt valamiben megpróbál tanácsot adni, az azt jelenti, hogy a való életben útmutatásra, védelemre és kényelemre van szükségünk. Lehet, hogy magányosnak és tehetetlennek érezzük magunkat, és ez tükröződik abban, amiről álmodunk. Egy ilyen álom, amelyben egy szellem utat mutat számunkra, nagyon megnyugtató tud lenni a nehéz időkben.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet