Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Mariz Pios egykori híres nemzetközi tornász és tornatanár a hírhedt, és gyógyíthatatlan betegséggel, a szklerózis multiplex-szel küzdött. Úgy döntött, megosztja az egész világgal, hogy hogyan szabadult meg a betegségtől, hogyan gyógyította meg saját magát.

“Hogyan vettem fel a harcot a szklerózis multiplex-szel a méhek segítségével” című könyve hatalmas sikert aratott. 24 évvel ezelőtt, amikor 50 éves volt, Mariz-t SM-betegséggel diagnosztizálták. Orvosai a megszokott hagyományos gyógymódokat alkalmazták nála is, és a legtöbb, amivel biztatták, hogy esetleg lassítani tudják a betegség folyamatát, de megszabadulni tőle nem lehet.

Mariz a kezeléssel párhuzamosan számos természetes gyógymódot kipróbált, azonban egyik sem szüntette meg teljesen a betegségét, azonban egy nap megismerkedett az apiterápiával. Orvosának említette a sikereket ígérő módszert, de az csak vonogatta a vállát.

“Kezdetben nagyon óvatos voltam, hiszen tudtam, hogy a természetes gyógymódok között is számos átverés található manapság” – mondta Mariz.

Végül a híres orvos, onkológus prof. Henri Joyeux Montpellier, – aki ő maga is ismerte és alkalmazta a méhészeti terápiát – biztatására próbáltam ki az apiterápiát.

“Propoliszt szedtem rendszeresen, minden nap négy héten keresztül. Majd 2005-ben hetente kétszer méhcsípés terápiára jártam. A szervezetem fokozatosan hozzászokott, így növelni lehetett a dózist. Kezdetben csak 18 méh, míg végül már 35 méh vett kezelésbe.” – mondta Mariz.

“A legújabb MR-vizsgálat szerint 2011-ben kimutatták, hogy már semmilyen elváltozás nem látható az agyi és gerincvelői idegnél”. – mesélte boldogan a nő.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!