Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A koránkelés már önmagában is gondot okoz, nem kellene erre még a készülődés fáradalmait is rápakolni. De mi van akkor, ha minden erőfeszítésed ellenére a hajad nem akar engedelmeskedni? Feladod, és választod inkább az egyszerű copfot vagy a szimpla kontyot?

Inkább engedd szabadjára a tincseidet! És bár nagyon csábos a hullám, na meg a kócosnak beállított bohókás hajviselet, imádni fogod a kivasalt hatású, ám csak alaposan átfésült frizurát is! Íme a megoldás: egy hajkefe, mely csodákra képes.

Egyenessé varázsolja a hajat, neked pedig csak annyi a dolgod, hogy átkeféld vele a tincseidet. Semmi extra-feladat: fésülködj, mint általában, és a hő hatására a hajkefe megteszi, amit kell.

A rémálomnak pedig örökre vége! Hát nem szuper?

A brush that straightens hair?!? Add this to the Christmas wish list this year…

**NOTE: The brand of the brush is The DAFNI. You can find it online. 98.3 KORA is a radio station and is in no way affiliated with the creation, sales, or distribution of The Brush. Thank you!

Közzétette: 98.3 KORA The Texas Country Original – 2015. szeptember 28.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!