KezdőlapÉletmód2023 januárja a 8-as szám energiáival érkezik - elérkezett a cselekvés, a...

2023 januárja a 8-as szám energiáival érkezik – elérkezett a cselekvés, a felelősségvállalás és a lehorgonyzás ideje

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

2023 januárja egy olyan év első hónapja, ami a 7-es szám univerzális rezgéseit hordozza (2023= 2+0+2+3=7), de egyben a 8-as szám energiáinak előnyeit is megtapasztalhatjuk, ami a numerológiában valami új és érdekes dolgot jelöl. Egy olyan hónap után következik, amit a 9-es univerzális energiája jellemzett (2022 decembere), ez egy érdekes jelenség, aminek érdemes alaposabban megvizsgálni a perspektíváit, hogy jobban megértsük a hónap energetikai rezgéseit – írja a Filantropikum.com.

Egy egyszerű numerológiai számításból kiderül, hogy a 8-as szám energiájával van dolgunk. Január az év első hónapja, és ezt kell összeadnunk az év számjegyeivel, vagyis: 1 + 2+0+2+3 = 8. Talán meglepő, de semmiképpen sem véletlen, hogy a 8-as szám egyetemes rezgésében kezdünk egy új évet, ami erőteljes, dinamikus és kreatív vibrációt jelent.

A 8-as szám energiája talán a tökéletes módja annak, hogy átlépjünk egy új évbe, és kinyissuk az ajtót egy új fejezet előtt, mert CSELEKVÉSRE, munkára és aktív törekvésre ösztönöz, hogy jobbá tegyük a saját életünket és egyúttal a környezetünkben élőkét is.

A 8-as univerzális rezgéseit magán viselő hónapban minden eddiginél elszántabbak vagyunk, eltökélten a céljainkra összpontosítunk, és konkrét lépéseket teszünk álmaink megvalósítása érdekében. A 8-as számról már első pillantásra is a végtelen jele jut eszünkbe, csak épp függőleges helyzetben, ami azokra a végtelen lehetőségekre utal, amelyeket akkor nyilváníthatunk ki, ha kiállunk önmagunkért, és felfedezzük a bennünk rejlő kincseket, amiket folyamatosan napvilágra kell hoznunk, hogy elnyerhessék valódi értéküket.

A 8-as szám energiája az egyensúly, az áramlás, egy állandó átalakulás gondolatát is közvetíti, ezért a következő négy hétben különös figyelmet kell fordítanunk arra, kik is vagyunk, és mit érzünk valójában. Ez a szám az ambícióinkat, motivációnkat, munkaerőnket jelképezi, koncentrált energiát jelent, amitől hatékonyabbak, gyakorlatiasabbak, magabiztosabbak leszünk a cselekedeteinkben.

De a 8-as szám egyaránt spirituális és anyagi, fizikai és éteri, a végtelen szeretetről, bőségről, energiáról és arról a képességünkről is szól, amivel kapcsolódni tudunk az energiák végtelen forrásához.

Spirituális szempontból ez a szám egyfajta karmikus igazságosságot képvisel, teremtő és egyben romboló potenciállal, önmagában egy olyan erő, amely szabályozza az élet, a halál és az újjászületés ciklusait, így nagyon valószínű, hogy 2023 januárjában rávilágíthatunk bizonyos karmikus helyzetekre, egyensúlyt teremthetünk, megbocsáthatunk, és lezárhatunk bizonyos szakaszokat, hogy továbblépjünk.

A 8-as szám energiája fontos szerepet játszik a másokkal kialakított kapcsolatunkban is. Most lehetőségünk van javítani az esetleges egyensúlyhiányon a kapcsolatainkban, és visszaszerezhetjük a saját személyes hatalmunkat (ha elveszítettük azt egy toxikus kapcsolatban), ugyanakkor emlékeztethetjük magunkat a saját korlátainkra, valamint arra, hogy egyaránt kell adnunk és kapnunk.

Mi az a viselkedés, amit megengedtünk másoknak velünk szemben? Megkapjuk a megérdemelt tiszteletet, és kiállunk önmagunkért, vagy mindig másokat helyezünk előtérbe, és mi magunk az utolsó helyre szorulunk? Ebben a hónapban lehetőségünk nyílik megválaszolni ezeket a kérdéseket, és adott esetben egészséges és stabil határokat is szabhatunk.

Ugyanakkor a 8-as szám energiája arra is ösztönöz bennünket, hogy arra összpontosítunk, amit a múltban helyesen tettünk, ne ragadjunk le a beteljesületlen energiáknál, ne a kudarcainkra és a mulasztásainkra koncentráljunk, amelyek megakadályoznak bennünket azoknak a pozitív dolgoknak az elérésben, amikre vágyunk. Ehelyett figyeljünk inkább arra, amit ezután készülünk tenni, a céljainkra, álmainkra és kötelezettségeinkre.

2023 januárjában visszaszerezhetjük a személyes erőnket, a megérdemelt bőség és siker felé irányíthatjuk a gondolatainkat, terveinket, akár anyagi téren is, de a bőség sokféle formában jelentkezhet. A hónap energiája rendkívüli módon kedvez a tervezésnek, valamint annak, hogy megvalósítsuk az álmainkat, legyenek azok akár anyagi, akár spirituális jellegűek.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet