KezdőlapHírekEltemették Lisa Marie Presleyt, édesanyja, Priscilla Presley megható gyászbeszédet mondott: "Összetört a...

Eltemették Lisa Marie Presleyt, édesanyja, Priscilla Presley megható gyászbeszédet mondott: “Összetört a szívünk”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Priscilla Presley érzelmes gyászbeszéddel tisztelgett elhunyt lánya, Lisa Marie Presley előtt a vasárnapi graceland-i gyászszertartáson.

Vasárnap temették el Gracelandben Elvis Presley egyetlen gyermekét, Lisa Marie Presleyt, a szertartáson édesanyja, Priscilla Presley megható gyászbeszédben búcsúzott lányától.

“Fel fogok olvasni valamit, amit az unokám írt mindannyiuknak, és ez mindent elmond” – kezdte beszédét Priscilla Presley.

“Fogalmam sincs, hogyan fogalmazhatnám meg szavakkal, hogy milyen is az édesanyám. Az igazság az, hogy túl sok szóval tudnám jellemezni. Lisa Marie Presley egy ikon, példakép, szuperhős volt sok ember számára szerte a világon, de ő volt az én ikonom, példaképem, szuperhősöm” – olvasta fel unokája beszédét Priscilla.

Ezután felolvasott egy verset “Az öreg lélek” című versből, amelyet Lisa Marie életéről írt.

A nyilvános szertartáson, amelyet a Tennessee állambeli Memphisben található Gracelandben tartottak, részt vettek a családtagok, köztük Priscilla, Lisa Marie lánya, Riley Keough, féltestvére, Navarone Garcia, volt férje, Michael Lockwood, 14 éves ikerlányaik, Finley és Harper, valamint néhai fia, Benjamin barátnője, Diana Jay.

A temetésen több száz rajongó vett részt, ugyanakkor beszédet mondott Sarah Ferguson, énekeket adott elő Billy Corgan, Alanis Morissette és Axl Rose. A Jason Clark & The Tennessee Mass Choir kórus előadta az Amazing Grace című dalt.

“Szeretnénk kifejezni szívből jövő hálánkat a szeretetért, az együttérzésért és a támogatásért, amelyet a családunknak nyújtottak ebben a nehéz időszakban” – áll a Presley család üzenetében, amelyet a szertartás programján írtak. “Mindig hálásak leszünk.”

Lisa Marie január 12-én halt meg, miután egy Los Angeles-i kórházba szállították szívmegállás miatt. Elvis Presley lánya 54 éves volt, fia, Benjamin Keough sírja mellé temették el.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet