KezdőlapHoroszkópEz a 3 csillagjegy 2023 márciusában belép a szerencse kapuján: igazi bőségnek...

Ez a 3 csillagjegy 2023 márciusában belép a szerencse kapuján: igazi bőségnek örvendhetnek, és mágnesként vonzzák a pénzt

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

2023 márciusa igazán különleges hónap, és számos asztrológiai esemény hatását érezhetjük majd ebben az időszakban. Három csillagjegy pedig különösen szerencsésnek mondhatja magát anyagi szempontból, és hihetetlen bőségben lesz részük.

Könnyen, sokszor váratlanul, de megérdemelten érkezik hozzájuk a pénz, és több formában is megnyílik előttük a lehetőségek kapuja, hogy az elkövetkező időszakban sok álmukat, vágyukat beteljesíthessék.

Kos március 2023 horoszkóp

A Kos nemcsak a 2023-as év legszerencsésebb csillagjegyei közé tartozik, mivel májusig a Jupiter ebben a jegyben tartózkodik, de márciusban – a saját hónapjában – különösen fényesen ragyog a szerencsecsillaga.

Ezért több kozmikus lehetőség nyílik meg előtte, és minden eddiginél könnyebben képes megvalósítani mindazt, amit szeretne elérni az életben, és ezt meg is érdemli. Így a hónap első felében a Kos nagy formában van, egyszerre akár több projekten is dolgozik, tele van kreativitással, lelkesedéssel, ötletekkel és munkaerővel, és mindenekelőtt fejlett üzleti érzéke is a segítségére van.

A jegy szülöttei már a hónap első napjaitól kezdve kitűzhetik maguk elé anyagi jellegű céljaikat és terveiket, képesek megvalósítani mindent, amire elszánják magukat, és úgy tűnik, a pénz több forrásból is elkezd áramlani feléjük, ráadásul azonnal.

Vannak, akik arra használják ezeket a jótékony rezgéseket, hogy megvalósítsák régóta dédelgetett álmaikat, például megterveznek egy nyaralást a kedvesükkel, vagy megvásárolnak valamit, amire már régen vágytak – esetleg új lakást bérelnek vagy vásárolnak, ami biztosíthatja számukra azt az életmódot, amit önmaguknak és a családjuknak szeretnének.Azok, akik még csak útjuk elején járnak, most nagyszerű mentort találhatnak, aki támogatja minden lépésüket, és segíti őket pénzügyi ismereteik fejlesztésében, míg a tapasztaltabbak új kapcsolatokat alakíthatnak ki, amik akár azonnali nyereségekkel is járhatnak már a hónap közepe táján. Egyeseket kellemes meglepetés érhet, és azon kapják magukat, hogy a munkahelyükön feljebb lépnek a ranglétrán, ami anyagi szempontból is előnyökkel jár.

Oroszlán március 2023 horoszkóp

2023 márciusában az Oroszlán jegy szülötteinek a homlokukra van írva a siker. Addig, amíg követik a számukra legmegfelelőbb utat, és olyan projekteken dolgoznak, amikben valóban megmutathatják zsenialitásukat, tudni fogják, hogy lehet a legtöbbet kihozni a bennük rejlő lehetőségekből, és hogy használhatják ki a kínálkozó alkalmakat, amik anyagi bőséget hoznak az életükbe.

A hónap elején egy kis türelemre lesz szükségük, ekkor ugyanis még úgy tűnhet, hogy a dolgok nem a kívánt irányba haladnak, de nagyon fontos, hogy ne adják fel, és ugyanolyan kitartó és professzionális tempóban dolgozzanak, mint ahogy azt tőlük megszokhattuk.

Az Oroszlánok kreatívak ebben az időszakban, nyugodtak, következetesek, a haladásra összpontosítanak, emellett fantasztikus intuíciójuk és jövőképük van, ami miatt a körülöttük lévők csodálattal néznek rájuk. Sokan tisztelik és csodálják a képességeiket, és habozás nélkül megjutalmazzák őket az első adandó alkalommal. Emellett a szocializáció rendkívül fontos kiindulópontot jelenthet, különösen azokon a területeken, amik valamilyen szempontból kapcsolódnak a jegy szülötteinek tevékenységi köréhez.

Nagyon valószínű, hogy március utolsó két hetében újabb együttműködési ajánlatokat kapnak, amivel több pénz ütheti a markukat. Következésképpen módjukban áll befektetni az azonnali kényelmükbe is. Sőt, akár bizonyos adósságokat is törleszthetnek, sikerül betartaniuk egy határidőt, és egyensúlyba hozzák a pénzügyeiket.

Halak március 2023 horoszkóp

2023 márciusa kedvező a Halak számára, kiváló időszak a szakmai változtatásokra, átalakulásokra és kiigazításokra, a fejlődésre (spirituálisan, anyagilag, érzelmileg egyaránt) és céljaik megvalósítására.

A Halaknak ebben az időszakban égető szükségük van arra, hogy kövessék szívük szavát, időt, munkát és erőfeszítést fektessenek olyan dolgokba, tevékenységekbe, tervekbe és hobbikba, amelyek meghozhatják számukra a sikert. A jegy szülöttei közül sokan befektetnek a tanulásba, különféle képzéseken vesznek részt (gyakran az általuk végzett munkától eltérő területeken), hogy fejlesszék a képességeiket, esetleg üzleti utakra indulnak. Ezeket a szakmai célzatú utakat most egyértelmű siker koronázza.

Ha előadásokat kell tartaniuk, rendezvényeket szervezniük, szocializálódniuk vagy meg kell győzniük valakit az ötleteik megvalósíthatóságáról, ragyogóan teljesítenek, és a figyelem középpontjában állnak, ha pedig munkahelyet kell váltaniuk, bár az alkalmazkodás folyamata egy kissé hosszadalmasabb lehet, hosszú távon sikerrel járnak, és számos előnyhöz juthatnak.

Azzal foglalkozhatnak, amit igazán szeretnek, ebben a hónapban lefektethetik egy nagyszerű vállalkozás alapjait, vagy elkezdhetnek egy új projekten dolgozni, ami gyorsan beindulhat. Megtörténhet, hogy az Univerzum kellemes meglepetéseket tartogat a számukra, legyen szó akár egy váratlan örökségről, ajándékról, fizetésemelésről vagy feletteseik elismeréséről.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet