KezdőlapHoroszkópEz a 4 csillagjegy a leghűségesebb egy kapcsolatban - Vajon te és...

Ez a 4 csillagjegy a leghűségesebb egy kapcsolatban – Vajon te és a párod közéjük tartoztok?

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Vannak emberek, akik hűségesebb típusok másoknál. Azonban szinte lehetetlen megállapítani, ki hűséges, és ki nem az.

Gyakran kezdünk bele egy kapcsolatba olyan emberekkel, akiket alig ismerünk. És szinte lehetetlen a kapcsolat elején felmérni, vajon a párunk mennyire lesz hűséges hozzánk. De a horoszkóp talán a segítségedre lehet. Egy személy elkötelezettsége és hűsége ugyanis bizonyos mértékben a csillagjegye függvényében is megállapítható lehet.

Mindenki képes ugyan a hűségre, de bizonyos csillagjegyek általában hűségesebbek, mint mások. Például a föld jegyek, mint a Bak vagy a Szűz, általában elkötelezettebbek, mint a tűz jegyek, vagy a legtöbb levegő jegy. Lássuk, melyik a 4 leghűségesebb csillagjegy mind közül.

Skorpió

Azok, akik október 23. és november 21. között születtek, a Skorpió jegyébe tartoznak. Víz jegyként a Skorpiók intenzív érzéseikről és mély szeretetükről ismertek. Rendkívül hűségesek, és cserébe ugyanezt várják el a partnerüktől is. Szélsőséges természetük miatt semmit nem vesznek könnyedén a kapcsolatban. Amelyik pillanatban az árulásnak akár csak a legkisebb jelét is érzékelik, onnantól lefelé vezet az út.

Ez a csillagjegy titokban bizonytalan és túlérzékeny, annak ellenére, hogy külsőre keménynek tűnik. Intenzitása rendkívüli szenvedélyéből fakad. Ha egyszer szerelmesek lesz, teljes szívvel-lélekkel a kapcsolatnak áldozza magát. De ahhoz, hogy bizalmat és megértést építhessen ki a kapcsolatban, előbb nagyon alaposan kielemezi a párját.

Ha valaki egy Skorpióval lép kapcsolatba, a lehető legőszintébbnek kell lennie vele, ugyanakkor meg kell próbálnia minél biztonságosabb és teljes bizalomra épülő kapcsolatot kiépíteni.

Bika

Az április 20. és május 21. között született Bikák erős és megrendíthetetlen kapcsolatokat alakítanak ki. Egy Bikával való kapcsolat mindig stabil, hiszen ők maguk is stabilitásra és biztonságra vágynak, különösen egy párkapcsolatban. A Bika egyrészt a szokások rabja, másrészt rendkívül makacs, és ettől csak még hűségesebbé válik. Nagyon nehéz őket kizökkenteni.

Amikor egy Bika teret enged a partnerének a kapcsolatban, biztosak lehetünk benne, hogy ez az egyik legcsodálatosabb kötelék, ami csak kialakulhat. Birtoklási vágyuk azonban problémákat okozhat a kapcsolatban. Ha a párjuk úgy érzi, hogy a Bika irányítani próbálja őket, megszakadhat a bizalom. Ebből pedig sok fájdalom származhat.

Bak

Azok, akik december 22. és január 19. között születtek, úgy érzik, akkor lesz teljes az életük, ha megtalálják az igaz szerelmet. Nem feltétlenül hűségesek mindenkihez, de ha úgy érzik, te vagy az igazi, teljesen elkötelezik magukat melletted, és veled akarnak megállapodni.

Ha egy elkötelezett Bakkal állsz kapcsolatban, hosszú útra indulsz. A Bak csak abba fektet energiát, amiről úgy gondolja, igazán érdemes, és a partnerétől is elvárja, hogy ugyanolyan komolyan gondolkodjon, mint ő. Ezért fontos, hogy mindkét fél ugyanazt várja a kapcsolattól. Ha nem tudtok közös nevezőre jutni, a kapcsolatotok könnyen más irányt vehet.

Mérleg

Azok, akik szeptember 23. és október 22. között születtek, a Mérleg jegyébe tartoznak. Ez a Vénusz által uralt levegő jegy kapcsolható össze leginkább a házassággal. Ha párkapcsolatban élnek, hűségesek, rendkívüli társak, és mindenek előtt békére és harmóniára vágynak a kapcsolatban.

Mielőtt azonban a kapcsolatra koncentrálhatnának, meg kell találniuk a saját egyensúlyukat. Akárcsak a többi levegő jegyet, a Mérleget is elragadhatják az illúziók. A Mérlegek sokszor még szakítás után is kötődhetnek egy kapcsolathoz, mivel még mindig hisznek valamiben, ami csak a fejükben létezik, de a valóságban lehetetlen.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet