KezdőlapHoroszkópTelihold a Skorpióban május 5-én – 3 csillagjegy életére lesz katalizáló hatással,...

Telihold a Skorpióban május 5-én – 3 csillagjegy életére lesz katalizáló hatással, akiknek a sorsa hamarosan beteljesedik

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A május 5-i telihold napján a Skorpióban egyben félárnyékos holdfogyatkozás is lesz, ami nagymértékben felerősíti a telihold hatását. A Hold ugyanakkor szembenállásban lesz az Uránusszal, a váratlan események, a szabadság és a sokszor forradalmi változások bolygójával, amelynek célja bizonyos struktúrák megváltoztatása. Olyan asztrális eseményről van tehát szó, amely egyesek életében változások sorozatát indíthatja el, és egyben a türelem és a rugalmasság leckéjére is megtaníthat bennünket.

Fontos, hogy ne essünk pánikba, ha váratlan eseményekkel vagy kihívásokkal szembesülünk, ne álljunk ellen, hanem hagyjuk magunkat sodródni a változásokkal, és próbáljunk meg alkalmazkodni hozzájuk.

Bár ez az asztrális esemény alapvetően minden jegyre hatással lesz a következő két hétben (ennek mértéke természetesen függ a személyes asztrológiai hatásoktól és az azt befolyásoló bolygóktól), vannak olyan csillagjegyek, amelyek sokkal erősebben megérzik a jelenség visszhangját, és az döntő változásokat indít el az életükben, amelyekből tanulniuk kell. Itt az olyan rögzített csillagjegyekről beszélünk, mint a Bika, az Oroszlán, a Skorpió és a Vízöntő. Ezek közül pedig az első három különösen érintett lesz.

Bika

A Bika számára a holdfogyatkozás és a telihold a Skorpióban a kapcsolatok és a partnerségek házát világítja meg, így nagyon valószínű, hogy bizonyos változások erre az aspektusra, különösen a kapcsolatok alakulására irányulnak.

Sok Bika életében kulcsfontosságú időszak ez, amikor rendkívül fontos döntések születhetnek egy szerelmi kapcsolat vagy üzleti partnerség/együttműködés jövőjét illetően, vagy gyökeresen átalakulhatnak a perspektívák egy kapcsolat megítélésével kapcsolatban.

Sok Bika ebben az időszakban mélyen elemzi a kapcsolatait, és a belső igazságérzete szerint cselekszik, illetve annak megfelelően, amit a szíve már jó ideje diktál, de eddig még saját magának sem akart bevallani.Ezért lesznek olyan Bikák, akik ebben az időszakban összeköltöznek a kedvesükkel (akár közös otthonba, akár egy másik országba), megkérik a kezüket, vagy éppen ők jegyeznek el valakit, megpróbálhatják feleleveníteni a kapcsolatot valakivel a múltjukból, vagy éppen ellenkezőleg, megszakíthatnak egy kapcsolatot, ha az túl mérgezővé vált számukra.

A májusi telihold környékén végbemenő szakítások drámával, szívfájdalommal és intenzív érzésekkel járhatnak, de valójában megteremtik a teret a megfelelő személy számára, aki akkor érkezhet meg az életükbe, ha már teljesen begyógyultak a régi sebek.

Oroszlán

A 2023. május 5-i telihold és holdfogyatkozás a Skorpióban aktiválja az Oroszlán 4. házát, a család, az otthon házát, illetve célba veheti az Oroszlán életének alapjait, azt az alapot, amelyre felépítette mindazt, amije most van az életben. A rend, tisztaság, fegyelem, gyógyulás és szeretet azok a szavak, amelyek a legjobban jellemzik azt, ami ebben az időszakban egy Oroszlán életében és lelkében történik.

Ezért, ha vannak olyan problémák, amelyeken szeretnél javítani, és amelyek a családoddal vagy az otthonoddal kapcsolatosak, akkor most elérkezett az ideje, ahogy annak is, hogy rendezd a családoddal való kapcsolataidat, elfogadd a gyökereidet, és begyógyíts néhány sebet, amit régebbi családi traumák okoztak. Adj magadnak teret ehhez, és ne gyakorolj magadra nyomást, ha nem tudod azonnal megoldani a problémákat, néhány dologhoz időre és kis lépésekre van szükség.

Az Univerzum most felkínálja neked az újrakezdés lehetőségét, mintha csak megnyomnál egy gombot, hogy megváltoztasd az otthoni környezetedet, és olyan változások következhetnek be az életedben, amik nemcsak neked válnak hasznodra, de mindazoknak is, akiket szeretsz.

Az optimizmus és a pozitivitás hulláma, valamint a régi érzelmek feloldásának képessége veszi körül a jegy szülötteit, akik most szeretettel és megértéssel fordulnak saját sebezhetőségeik felé, anélkül, hogy hagynák, hogy azok elhatalmasodjanak rajtuk, és könnyű szívvel, felelősséggel vágnak neki ennek a feladatnak.

Azt is fontos megjegyezni, hogy ebben az időszakban bizonyos változások is lehetségesek az életükben (sok gyakorlati változás, amelyek logisztikával, költözéssel, átrendezéssel, más fizikai környezethez való alkalmazkodással stb. kapcsolatosak), és amelyek hatással lehetnek az Oroszlánok teljes családjának dinamikájára vagy élethelyzetére.

Bár ezek a változások kényelmetlenek is lehetnek, és arra kényszerítik a jegy szülötteit, hogy a családjukkal együtt alkalmazkodjanak az új körülményekhez, hosszú távon óriási elégtételt hoznak, és minden a lehető legjobban alakul majd. Most teljesen új lehetőségek nyílnak meg előtted.

Skorpió

Nyilvánvaló, hogy a május 5-i telihold a Skorpióban elsöprő hatással van arra a jegyre, amelyben végbemegy, és aktiválja az én, az egó házát a jegy szülöttei számára. Akarva, vagy akaratlanul, a Skorpiók most az Univerzum figyelmének középpontjában állnak.

Belső tüzük erősen felizzik majd a következő periódusban, és bármennyire is szeretnének a pálya szélén, a komfortzónájukban maradni, az Univerzum kizökkenti őket onnan, arra késztetve őket, hogy saját maguk idézzék elő a változás hullámát, és eljussanak egy olyan fordulóponthoz az életükben, ahonnan már csak előre tekinthetnek.

A Skorpiók most nagyszerű formában vannak, rendkívüli módon képesek talpra állni és továbblépni, bárhová is vezesse őket a szívük az életben.

Fontos, hogy őszinték és nyitottak legyenek önmagukkal, dolgozzanak mindazon, ami az identitásukat jelenti, objektíven elemezzék az életüket, vigyázzanak a testükre és a lelkükre, ismerjék meg és fogadják el legmélyebb érzelmeiket, hogy meggyógyulhassanak, és lerombolják azokat a falakat, amiket félelemből emeltek maguk köré, hogy készen álljanak, amikor rátalálnak az igaz szerelemre.

A jegy szülöttei számára most lezárulhatnak az élet bizonyos fejezetei, előfordulhatnak olyan befejezések, felfedezések, amelyek megdöbbentik őket, és hatással vannak belső és külső világukra, és ezeknek egy része egyenesen revelációként hathat a következő időszakban. Mindebből kiindulva a Skorpiók újra felfedezhetik önmagukat, radikális változtatásokat hozhatnak, vagy akár teljesen új úton indulhatnak el, újraírva ezzel életük történetét.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet