Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A 37 éves apát másodfokon 13 év fegyházbüntetésre ítélt csütörtökön a bíróság.

Be sem töltötte lánya a 12. életévét, amikor a férfi érdeklődni kezdett iránta. A gyereket 2015 nyarától molesztálta szexuálisan, havonta egy hétvégét panzióban töltött vele, ahol rendszeresen zaklatta.

A büntetlen előéletű vádlott volt élettársi kapcsolatából született gyermekével fenyegetéssel és esetenként erőszakkal “súlyosan szeméremsértő” cselekményeket is elkövetett. A vádlott saját magáról készült felnőtt tartalmú fényképet küldött telefonon a kislánynak és arra is rávette, hogy ő is küldjön neki hasonló felvételt.

A védelmi fellebbezések miatt másodfokon eljáró ítélőtábla a vádlott által elkövetett cselekményt szexuális erőszak és gyermekpornográfia bűntettének, valamint zaklatás vétségének minősítette, egyebekben az elsőfokú bíróság ítéletét helybenhagyta.

Dr. Makai Lajos az ítélet indoklásakor kiemelte, hogy „a gyermekkorú sértettek sérelmére elkövetett ilyen jellegű bűncselekmények esetén indokolt a törvény szigorának az alkalmazása”.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!