KezdőlapHobbyFelépítették álmaik házát, anélkül, hogy egy vagyont költöttek volna rá. Kicsi, de...

Felépítették álmaik házát, anélkül, hogy egy vagyont költöttek volna rá. Kicsi, de nagyon praktikus!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Sajnos a legtöbb ember inkább hosszú éveken keresztül fizeti a banki hitelt, csak hogy minél nagyobb, és impozánsabb házat építhessen. Legalább egy szobával nagyobb kell legyen, mint a szomszédé, hiszen ez a státuszszimbólum. Mennyivel könnyebb lenne, ha a praktikusságot, és nem a külvilág véleményét vennénk figyelembe.

kicsi-haz

A legtöbb család alig háromnegyedét használja annak a háznak, amit kölcsönök árán sikerült felépítenie. Tervezzük meg igényeink szerint, és csak akkora házat építsünk, amit rendben tudunk tartani, és be is tudunk lakni.

Az alábbi videóban láthatjuk, hogy egy fiatal pár Jakob és Ana, milyen aranyos, multifunkcionális, kerekeken is gurítható házat épített. Kívülről nem tűnik nagynak, de ha bemegyünk, láthatjuk, hogy leleményességüknek köszönhetően mennyi miden helyet kapott a kis lakásban.

A picinyke nappali-konyhában pl. egy-két mozdulat, és akár hat személy részére is teríteni tudnak az összecsukható asztalra. A ház 7 méter hosszú, két bejárata van, rendelkezik egy tökéletesen felszerelt konyha-nappalival, és a tetőtérben egy szuper hálószoba is van.

Egyetlen dolog hiányzik belőle, az a fürdőszoba. Ana, úgy gondolta, hogy helyet spórolhatnak, ha nem építik fel, szerinte a fürdő nem egy létfontosságú dolog. A ház óriási ablakainak köszönhetően nagyon világos, és még tágasabbnak tűnik.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet