KezdőlapVilágA terhesség 24. hetében jött a világra. 9 hónappal később az orvosok...

A terhesség 24. hetében jött a világra. 9 hónappal később az orvosok nem hittek a szemüknek!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A családot a gyerekek teszik teljessé. A csöppségek igazi áldásnak számítanak, és bearanyozzák a szülők életét. Az kisbaba érkezését minden családtag türelmetlenül várja, és szeretettel, gondoskodással készül fel a fogadására. Azonban nem minden magzat üli végig a kilenc hónapot, a korai érkezése pedig komoly aggodalmakra adhat okot.

A terhesség 24. hetében jött a világra. 9 hónappal később az orvosok nem hittek a szemüknek!

Victoria Bradley már nagyon várta a kislánya megszületését, de arra még ő sem számított, hogy idejekorán a karjaiban tarthatja a kicsinyét. A terhessége messze sem volt problémamentes, így várható is volt nála a koraszülés, de még az orvosai sem gondolták, hogy a kisbaba közel 5 hónaposan jön majd a világra!

Francesca a terhesség 24. hetében született meg, mindössze két nappal az engedélyezett abortusz-határ után. Méretei nagyon kicsik voltak: a kezecskéje alig volt nagyobb egy felnőtt körménél, a talpacskái pedig kisebbek voltak az 1 pennysnél. A súlya csak 900 grammot nyomott, ezért mindenki aggódott az életben maradásáért.

Nem sok esélyt láttak az orvosok a túlélésre, de Francesca végül győztesen távozott az élet-halál harcból. Kilenc hónap alatt csodálatos kislánnyá cseperedett, bár ezidő alatt több egészségügy problémával is szembe kellett néznie: a tüdeje és a veséi még túl fejletlenek voltak a kinti élethez, a szemei is orvosi beavatkozásra szorultak, és tizennégy alkalommal kellett vért kapnia ahhoz, hogy a teste normálisan működhessen.

Az orvostudománynak köszönhetően ma Francesca teljes életet élhet, gyógyászati segédeszközök és gépek nélkül, boldogan, a családja körében. Ő azon csodák egyike, akik láttán érdemes bízni és hinni.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet