Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Elképesztő összegeket költött Justin Jedlica, a 32 éves New York-i polgár, arra, hogy tökéletesen nézzen ki. Nagyjából 100 ezer dollárba került a 90 kozmetikai “átalakítás”, ami tökéletes (??) külalakot kölcsönzött a srácnak.

Plasztikáztatni a nyugati világban már csak annyit tesz, mintha levágnánk a körmünket. Szinte kötelező. Ha valami nem szép, perkálunk és változtatunk rajta. Ugyanígy órákat izzadunk az edzőteremben tökéletes alakért, és lassan lassan feláldozzuk életünket a múlékony testi valónk oltárán. Justin Jedlica is egy remek példa arra, hogy a külalak mennyire rabságban tudja tartani az embert.

Kezdetben csak annyit szeretett volna, hogy a feneke kerekebb és mutatósabb legyen, de 13 beavatkozás és implantátum után nem tudott leállni. Ráismert a dollár-szike egyszerű, viszonylag könnyen kivitelezhető varázsára, és 10 év múltán sem állt le az alakformálással. Ma már több, mint 90 beavatkozást tudhat magáénak, és azt sem bánja, ha az élő Ken Barbi baba néven csúfolják.

Dr. Drew Ordin, a Beverly Hill-i plasztika főorvosa többször is felhívta Justin figyelmét arra, hogyha élő, lélegző szilikon szoborrá szeretné változtatni magát, súlyosan kockáztatja egészségét, de a fiú ezzel mit sem törődve továbbra is kés alá fekszik.

Fotó: Justin Jedlica, Forrás: Bévé


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!