Készítsünk otthon rákölő C-vitamint

6
23921

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ez az úgynevezett liposzomális C-vitamin. Egy 2008-ban publikált, de mellékesen kezelt tanulmány szerint a liposzomális orális dózisú C-vitamin egy bizonyos mennyiségű vérkoncentrációban, semmilyen mellékhatás nélkül képes elpusztítani a daganatos sejteket. És remek hír, hogy ezt otthon is elkészíthetjük.

lyposomal-vitamin-c

Korábban a kutatók azt állították, hogy amennyiben szájon át visszük be a C-vitamint, akkor maximális koncentrációban sem képes a rákos sejtek szaporodását megakadályozni. Ezt cáfolták most ismét brit kutatók, akik igenis igazolni tudták, hogy az így bevett C-vitamin toxikus hatással képes a daganatos sejtek ellen hatni, miközben az egészséges sejteket nem károsítja.

A kutatások során kimutatták, hogy a C-vitamin igenis képes 30, vagy akár 50 százalékban is kiölni a rákos sejteket, az 50 százalékos arány pedig azt jelenti, hogy a kezelés, a rákellenes gyógyszerekhez hasonlóan sikeresnek nevezhető, mivel a különböző készítmények is csak ekkora arányban képesek felvenni a kesztyűt a rettegett kórral.

lyp-c

Most nézzük a receptet. Szükségünk van 3 evőkanál aszkorbinsavra, ezt 2,5 dl desztillált vízben kell feloldani, külön pohárban szintén desztillált, fél liter vízben kell feloldani 6 evőkanál lecitint. A két oldatott egy tálba össze kell önteni, majd botmixerrel pár percig kell kavarni. Ezután jöhet az ultraszónikus tisztítógép, addig kell itt hagyni, amíg tejszerű nem lesz az állaga, majd hűtőben kell tárolni. Naponta 3 evőkanál fogyasztása ajánlott.

Forrás: naturahirek.hu

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Valaki meg tudná mondani,miért kell ez a tisztító berendezés?Hanyas fokozaton és meddig kell végezni?Talán azért kell, mert a részecskéket összerendezi?Hőt nem fejleszt?Mert ha igen,a C-vitamint nem öli el? Köszönöm a választ.

  2. Kedves embertársaim,mivel ez a tisztítóberendezés is rádióhullámmal működik mint a mikró,sajnos ez a liposzómás C-vitamin ötlet szerintem nem veszélytelen.Én inkább kihagyom.A mikrómat is kidobtam.

  3. Kedves tinike01!
    1: Kezdem az elején. A “tisztító berendezés” azért kell, mert a lecitin nem oldódik vízben, mivel olaj. A berendezés ultrahanggal képes az olaj “golyócskákat szétrobbantani”, így amikor azok újra összeállnak a belsejükbe zárják az Aszkorbin savat! A legtöbb berendezés egy fokozatú, csak az időt lehet rajta állítani! Ez kb 5-10 perc kell ,hogy legyen. Működése során rendkívül csekély hőt fejleszt, így nem károsítja az Aszkorbin savat!
    2: A tisztítóberendezés KHz-es (hallható) frekvenciatartományban működik így nem tudom honnan jött az a butaság, hogy ez rádióhullám… a mikró amit kidobtál 2,4-2,5 GHz-es frekvencián üzemel ami kb 150-szer magasabb frekvenciatartomány!! (ez már valóban rádióhullám) és nem kis teljesítmény. Hiszen abban megsül a hús, az ultrahangos tisztítóban pedig nem… Összegezve az ultrahangos tisztító teljességgel veszélytelen. Használd bátran! Üdv!

  4. Szeretnék én is Liposzomális C vitamint készíteni, de hol szerzem be a hozzávalókat? (A tisztítót már tudom. ) köszönöm a válaszotokat.

  5. A mikrohullámú sütőben rádióhullám melegít, az ultrahang viszont mechanikus rezgés, bármekkora is a frekvenciája.

  6. Henler Ágnes ha még érdekel a Liposzomális C vitamin, adj meg itt egy e-mail címet és én tudok segíteni, hogy olcsón hozzájuthass…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Írd be a neved