KezdőlapHírekAz Apple a világ legértékesebb márkája

Az Apple a világ legértékesebb márkája

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az utóbbi kritikák ellenére, amelyek a cég legújabb okostelefonját támadják, az Apple a világ legértékesebb márkája, a Forbes szerint 57,4 milliárd dollárt ér Steve Jobs cége.

A toplista második helyén a Microsoft áll, értéke eléri az 56,6 milliárd dollárt. Az üdítőitalokat gyártó Coca-Cola értékét 55,4 milliárd dollárra becsülték, ezzel pedig a Forbes listájának harmadik helyét foglalja el.

Az IBM a toplista negyedik pozícióján szerepel, értéke 43 milliárd dollárra becsülhető, az ötödiken a világ első számú keresőmotorja, a Google áll, amelynek értéke 2005 óta ötszörössére növekedett, így 2010-ben 39,7 milliárd dollárra értékelték.

A Forbes 10-es toplistáját a McDonalds (6) – 35,9 milliárd dollár, General Electric (7) – 33,7 milliárd dollár, Marlboro (8) – 29,1 milliárd dollár, Intel (9) – 28,6 milliárd dollár – és a Nokia (10) amelynek értéke 27,8 milliárd dollárt.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet