Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

1. A legnagyobb félelem

Madonna nagyon fél a … villámtól. Úgy tűnik, hogy az énekesnőnek fóbiája van, figyelembe véve, hogy mindig halálra rémül, amikor villámlik.

2. Rekorder káromkodásban

David Letterman egyik showjában az énekesnő 13 alkalommal mondta ki a “fuck” szót, arra kérte a műsorvezetőt szagolja meg fehérneműjét és nem akarta az interjú után elhagyni a forgatási helyszínt.

3. Híres rokonok

Madonna távoli rokonai között van Gwen Stefani (unokatestvér), Celine Dion és Mark Walhberg, akivel egy kalandja is volt az énekesnőnek.

4. Cola katasztrófa

1984-ben Madonna 5 millió dolláros reklámszerződést írt alá a Pepsi Colával. A Like a prayer című sláger bemutatása után annyi kritikát szült, hogy a Pepsi Cola reklámját azonnal visszavonták.

5. Zseni ?

Úgy tűnik Madonnan 140-es IQ-val rendelkezik. Nem tudjuk azonban, ha ezt az értéket egy online teszten érte el vagy sem.

6. Testvérek

Madonnának hét testvére van. Martin (alkoholista, bukott rapper), Anthony (Tv asszisztens), Christopher (belső tervező), Paula (go-go táncos és énekesnő), Melanie (publicista), Mario (eladási ügynök) és Jennifer (az ő sorsa nem ismert). Léteznek olyan pletykák is, melyek szerint Madonna megszakítota a kapcsolatot testvéreivel, mert azok nem akartak áttérni a Kabbalah vallásra.

7. Ice Ice Baby

1992-ben Madonna nyolc hónapig járt Vanilla Ice-al. Úgy tűnik az énekesnő minden éjjel felhívta, hogy megbizonyosodjon arról, nincs-e éppen más nővel.

8. Box-office fiasco

Ő az egyetlen híresség aki elnyerte az Arany Málna díjat a leggyengébb sztár (Swept Away), a leggyengébb sztár mellékszerepben (Halj meg másnap) és a leggyengébb páros (Swept Away) kategóriákban.

9. Rekordok könyve

A Hung Up a toplisták első helyén szerepelt Irakban, Litvániában, Argentínában, Ausztráliában, Belgiumban, Brazíliában, Bulgáriában, Kanadában, Chilében, Kolumbiában, Dániában, Észtországban, Faroe Islandson, Finnországban, Németországban, Hondurasban, Magyarországon, Indonéziában, Izraelben, Japánban, Lettországban , Libániában, Luxemburgban, Máltán, Makedóniában, Mexikóban, Hollandiában, Norvégiában, a Fülöp-szigeteken, Lengyelországban, Romániában, Oroszországban, Szlovéniában, Spanyolországban, Svédországban, Svájcban, Törökországban,m Ukrajnában és Nagy-Britaniában, ezzel pedig bekerült a Rekordok Könyvében.

10. Az író

Sokan tudják, hogy Madonna már írt gyerekkönyvet, azonban sokan nem tudják miről is van szó benne: TheAdventures Of Abdi (minden valami oknál fogva történik), The English Roses (a féltékenység rossz dolog), Lotsa De Casha (pénzzel nem lehet boldogságot venni), Mr. Peabody‘s Apples (a pletyka rossz), és Yakov And The Seven Thieves (a rossz emberek is tehetnek jó dolgokat).

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!