Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Több, mint két évvel ezelőtt egy sikeres üzletember, Dave Asprey nyilvánosságra hozta sikeres fogyásának titkát. 18 kilótól szabadult meg az úgynevezett golyóálló kávé segítségével. Azóta már többen kipróbálták az egyszerűen elkészíthető italt, és a kúra sikerességéről számoltak be.

18kg-kave

A golyóálló kávé néhány természetes hozzávalót tartalmaz, és a reggeli étkezést ajánlatos helyettesíteni vele. Ha semmiképp nem tudjuk kihagyni a reggelit, igyuk meg a kávét, és együnk valami diétásabbat.

Nézzük, mi szükséges a kávéhoz:

  • 1 csésze kávé,
  • 1 evőkanál kókuszolaj,
  • 1 evőkanál vaj.

Készítsük el a kávét a megszokott módon, majd töltsük egy csészébe, és keverjük bele a többi hozzávalót. A magas, de egészséges zsírtartalommal rendelkező ital meghosszabbítja a koffein felszívódásának időtartamát, így sokkal hosszabb ideig érződik majd a hatása.

A kókuszolajos kávétól sokkal energikusabbak leszünk, sőt, beindítja az emésztést is. Ha reggeli helyett fogyasztjuk, gyorsan teltségérzéssel tölt el, így kiváló táplálék lehet azok számára is, akik fogyókúrázni szeretnének.

Azáltal, hogy beindítja az emésztést, egy csomó méreganyagtól szabadulhatunk meg, így leszünk karcsúbbak és egészségesebbek.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!