KezdőlapBulvár„30 éves anyuka vagyok, de még mindig az édesanyámmal élek - az...

„30 éves anyuka vagyok, de még mindig az édesanyámmal élek – az emberek szerint ez kínos, de örökké vele akarok élni”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A 30 éves nő kiállt a döntése mellett, hogy felnőtt nőként és anyaként továbbra is az édesanyjával él, miután többen is kritizálták őt, és azt mondták, szégyellnie kellene magát ezért.

Maggie, aki egy Savvy nevű kislány édesanyja, a TikTokon mesélt arról, hogy az édesanyjával él, és amikor többen kritizálták a döntését, nem hátrált meg, hanem megvédte magát, sőt, azt is hozzátette, hogy örökre édesanyja otthonában tervez maradni.

Maggie, akinek 10 ezer követője van a közösségi oldalon, megosztott egy videót arról, mit gondolnak általában az emberek, amikor mesél nekik az életkörülményeikről.

„Nem szégyelled, hogy a szüleidnél laksz 30 évesen egy kisbabával?” A nő válaszként megosztott egy videót, amiben kislányát az ölében tartva táncol, és azt írta: „Az édesanyám háza…és az a rengeteg szeretet, amit a lányom kap itt.”

Aztán hozzátette: „2 hét múlva töltöm be a 31-et, és elmondtam anyámnak, hogy élete hátralévő részében vele fogunk élni.”

Azt is elmondta, hogy azon túl, hogy élvezi az anyukájával töltött időt, van egy szomorúbb oka is annak, hogy nem akar elköltözni – a tény, hogy csak nemrég veszítette el az édesapját.

Ennek ellenére sokan még mindig rosszindulatú megjegyzésekkel támadták. Az egyik hozzászóló például ezt írta: „Ez egyszerűen csak szomorú. Túl öreg vagy ehhez. NEVETÉSES és kínos.”

Mások azonban megétették Maggie-t, és a védelmükbe vették őt: „Ez nemsokára sokkal elterjedtebb lehet, a többgenerációs otthonok megfizethetőek és támogatást biztosítanak.”

Valaki más pedig azt írta, ő is hasonló helyzetben van: „Egy csónakban evezünk, és semmi pénzért nem változtatnék ezen. Szeretek az édesanyámmal élni, és nagyon hiányzott azokban az években, amíg távol voltam.”

Egy harmadik felhasználó pedig azt írta: „Szívesen megengedném, hogy a lányom, a férje és két gyereke hozzám költözzön. Nincs vele semmi baj.”

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet