KezdőlapBulvár„30 éves vagyok, a férjem pedig 60 - és válaszolunk azoknak, akik...

„30 éves vagyok, a férjem pedig 60 – és válaszolunk azoknak, akik kritizálnak minket”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A 30 éves Mindy Mikla és férje, a 60 éves Larry 9 éve élnek együtt, 5 éve házasok, és a köztük lévő korkülönbség soha nem zavarta őket. Tisztában vannak azzal, hogy nem mindenki fogadja el a kapcsolatukat, de nyíltan vállalják azt, és humorral válaszolnak az őket ért kritikára.

Annak idején egy autóbaleset miatt ismerkedtek meg, Larry volt a rendőrtiszt, aki a helyszínre érkezett, amikor Mindy kisebb balesetet szenvedett. 2015-ben hozták nyilvánosságra a kapcsolatukat, és 2016-ban házasodtak össze. Nem igazán beszélnek a korkülönbségről, mert számukra ez teljesen normális, és nem is érzékelik azt, kivéve akkor, amikor a közösségi oldalakon rosszindulatú megjegyzéseket olvasnak.

A házaspár még 2020-ban fontolóra vette a gyerekvállalást, de mivel Larry korábban vazektómián esett át, más lehetőségek után kellett nézniük, és az IVF mellett döntöttek. Többször is próbálkoztak sikertelenül, de 2021 decemberében Mindy végre teherbe esett. Amikor azonban közölték a hírt a világgal, nemcsak gratuláló üzeneteket kaptak, hanem sok elítélő hozzászólást is.

A pár már hozzászokott a negatív megjegyzésekhez, sőt, már meg is unták az ismétlődő, nem túl kreatív szövegeket – a leggyakoribb beszólás, amit kapnak, hogy Larry biztosan Mindy édesapja, vagy nagyapja. A születendő babával azonban az emberek elkezdtek más megjegyzéseket is tenni, és felelőtlenséggel, önzőséggel vádolták a párt.

„Szomorú, hogy a baba nem látja majd az apját túl sokáig élni” – írta az egyik hozzászóló. „Szóval ennek a gyereknek 5-10 éven belül nem lesz apukája. Szép!” – jegyezte meg egy másik kritikus.

„Szerintem a közösségi média egyre kevésbé elfogadó hellyé válik” – mondta Mindy, akit korábban nagyon megviseltek a rosszindulatú megjegyzések, de mostanra már megtanulta kezelni azokat. „A legviccesebb ezekben a gyűlölködő, rosszindulatú megjegyzésekben, hogy még soha senki nem jött oda hozzánk, és mondta el mindezt személyesen” – tette hozzá a nő.

Természetesen nemcsak negatív hozzászólásokat kapnak, sokan gratuláltak is nekik, és komoly rajongótáboruk is van. A pár azt mondja, értük folytatják a tartalomgyártást.

„Alázattal tölt el az érzés, hogy ilyen sokan írnak nekünk kedves megjegyzéseket, és a legjobbakat kívánják nekünk” – mondja Larry, hozzátéve, hogy a felesége az igazi „guru” a családban, ami a közösségi médiát illeti, de ő is nagyon élvezi, hogy ennyi ember életére hatással lehetnek.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet