KezdőlapBulvár"38 évesem lettem nagymama" - minden percét imádja a fiatalon jött nagymamaságnak

“38 évesem lettem nagymama” – minden percét imádja a fiatalon jött nagymamaságnak

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Lucy Millwood története valahol ott vett váratlan fordulatot, amikor 16 évesen több egymás utáni reggelen is hányingerrel ébredt. Akkori párjával 3 hónappal korábban egy bulin ismerkedtek meg, és a lány gyanúja azonnal beigazolódott, ahogy ellátogatott az orvoshoz: várandós.

Az első sokk után a lányban tudatosult, hogy 12 hetes terhes és habár egyelőre nagyon fiatal, valahogy ezt az akadályt is le kell küzdenie.

„Én olyasvalaki vagyok, aki mindig próbálja a dolgok pozitív oldalát nézni” – nyilatkozta Lucy a The Mirrornak. „Az egyetlen, amire emlékszem, az a féktelen izgalom.”

Rövidesen a családjának is elárulta a nagy hírt: „Nagyon izgultam, és kellett egy kis idő, amíg el mertem mondani, de szerencsére a családom csodálatos. Fel sem merült bennük a kérdés, hogy meg kéne-e tartani a babát vagy sem, csupán odaálltak mellém és azt mondták, hogy mindenben támogatnak.”

Néhány hónapra rá Lucy életet adott kislányának Mikalahnak, aki már az első pillanattól elvarázsolta az édesanyját. „Emlékszem ahogy a nagy szemecskéivel rám nézett, sosem felejtem el, hogy egy kis élet szunnyadt bennem.”

Mikalah születése után Lucy és párja megpróbált együtt maradni, de sajnos a sors már utakat szánt nekik, így Lucy legfőbb segítsége az édesanyja lett. Lucy keményen dolgozott egy közeli farmnál, virágmagokkal foglalkozott, hogy eltarthassa a kis családját.

„Valahogy az egész olyan élvezhető volt, remek időszak volt számomra.”

Ám az idill nem tartott sokáig, ugyanis Mikalah születése után 1-2 évvel anorexiás problémák jelentkeztek Lucynél, aki nem tudott megbékélni a szülés utáni formájával.

„Mindig is tornász voltam, így 17 évesen nagyon zavart, hogy a hasam nem olyan, mint amilyen a sportolóknak. Így keményen elkezdtem koplalni, ami miatt aztán semmire sem volt energiám és nem is éreztem jól magam. Volt, hogy egy egész almát sem tudtam bűntudat nélkül megenni. Olyannyira legyengültem, hogy Mikalaht sem tudtam ölbe venni.”

A pillanatnyi megingást követően szerencsére Lucy újra képes volt lábra állni, és az idők múlásával, ahogy Mikalah egyre nagyobb lett, Lucy férjhez ment és azóta született még 3 gyereke: Lily, Lucas és Chloe.

Sőt Lucy annyira rátalált önmagára, hogy saját üzletbe is fogott: egészséges alternatívákat kínál a jól megszokott és egészségtelen nassonlivalók helyett. Lucy és Mikalah kapcsolata egyre szorosabbá vált, míg a lány a serdülőkorát élte, és a sok közös program közben elkezdtek együtt edzeni egy közeli edzőteremben, ahol Mikalahra rátalált a szerelem egy személyiedző képében.

Matt mára már el is vette feleségül Mikalaht és mire Lucy betöltötte a 38. életévét lánya egy unokával ajándékozta meg.

Mikalah lánya, Maizie egy igazi tündér és a most 40 éves Lucy lesi unokája minden kívánságát. Lucy minden percét imádja a fiatalon jött nagymamaságnak és ő is mindenben feltétlenül támogatja lányát.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet