KezdőlapBulvár4 gyereket fogadtak örökbe, amikor kiderül, hogy négyesikrekkel terhes - előtte azt...

4 gyereket fogadtak örökbe, amikor kiderül, hogy négyesikrekkel terhes – előtte azt hitte sosem lehet gyereke

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Amikor Maxine és Jake Young a Pennsylvania állambeli Readingből összeházasodtak, megegyeztek abban, hogy legalább öt gyereket szeretnének.

Ezzel csak egyetlen probléma volt: Maxine, akinek policisztás ovárium szindrómája (PCOS, Stein–Leventhal-szindróma) van, orvosi beavatkozás nélkül nem nagy eséllyel eshetett teherbe. Miután egy barátjuk inspirálta őket, úgy döntöttek, hogy nevelőszülők lesznek.

Hamarosan azonban kiderült, hogy kár volt aggódniuk. Miközben megkapták a nevelőszülői engedélyüket, Maxine megtudta, hogy terhes. Amikor a három testvér, Aiden, Parker és Connor hozzájuk kerültek, Maxine már saját gyereküket, Henry-t, hordta a szíve alatt.

„Még egy hónap sem telt el, amikor felhívtak, hogy van egy negyedik testvér is, és megkérdezték, hogy be tudnánk-e fogadni őt is. Együtt akartam tartani őket. Annyi mindent átéltek már.” – mesélte Maxine.

Így hamarosan a negyedik testvér, Elliott, is csatlakozott a családhoz, és Henry is megszületett, így a házaspár már öt gyereket nevelt. 2019 decemberében pedig hivatalosan is örökbe fogadták a testvéreket.

A Young házaspár nagyon jó kapcsolatot ápol az örökbefogadott gyerekek nagyszüleivel.

„Nagyon közel állunk hozzájuk. Ez egy nagyon fontos kapcsolat. A gyerekek olyan kérdéseket tehetnek fel nekik, amelyekre mi talán nem tudjuk a választ. Nagyon hálásak vagyunk érte, hogy megvan ez a kapcsolat a biológiai családjukkal.” – mondta Maxine.

Úgy tűnt, minden a tervek szerint alakul, de az élet tartogatott a számukra még egy meglepetést. Maxine megtudta, hogy ismét terhes.

Henry termékenységi kezelésekkel fogant meg, és a pár soha nem gondolta volna, hogy Maxine segítség nélkül is teherbe eshet, de úgy tűnik, nagyot tévedtek.

Maxine júliusban négy babának adott életet, Theo, Silas, Beck és Cecilia a család a legújabb tagjai, és a házaspárnak velük együtt már kilenc, nyolc év alatti gyereke van.

Bár Maxine elismeri, hogy a háztartásukban olykor a káosz uralkodik, mégis mindenki nagyon jól van, és remekül boldogulnak.

„Valójában sokkal könnyebb, mint gondoltam.” – mondja a fiatal édesanya. Az is sokat segít, hogy a nagyobb gyerekek imádják a kicsiket. „Egész nap a karjukban akarják tartani a kisbabákat. Az élet gyönyörű.” – tette hozzá Maxine.

A Young család életét YouTube-on és Instagramon is nyomon követhetik a rajongóik.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet