KezdőlapBulvár9 éves korában szeretett bele a szomszéd lányba, most, 84 évesen, még...

9 éves korában szeretett bele a szomszéd lányba, most, 84 évesen, még mindig együtt vannak

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Thomas és Irene Howard hihetetlen szerelmi történetet élnek át. Több mint 70 éve együtt vannak, és még most is ugyanúgy szeretik egymást, mint fiatal korukban, annak ellenére, hogy nehéz és fáradságos évek vannak mögöttük.

Thomas 9 éves korában ismerte meg Irene-t, és azonnal tudta, hogy vele kell töltenie egész hátralevő életét. Csak néhány háznyira laktak egymástól, és ez lehetővé tette, hogy nagyon rövid idő alatt közel kerüljenek egymáshoz.

Mivel fülig szerelmes volt a szomszéd lányba, Thomas óvta Irene-t minden fiútól, aki kapcsolatba akart kerülni a lánnyal, és azt mondja, még egy közeli barátjával is meg kellett küzdenie.

„A barátom azt mondta, hogy Irene az ő szerelme lesz, amire én azt feleltem, hogy az nem lehet, mert ő az enyém lesz” – meséli a férfi.

Ők ketten nap, mint nap együtt voltak, egészen 1941-ig, amikor a 19 éves Thomasnak el kellett mennie harcolni a második világháborúba. A fájdalmas elválást nagy türelemmel és sok szeretettel vészelték át, a távolból is folyton egymásra gondoltak.

1945-ben, amikor a férfi hazatért a háborúból, összeköltöztek, és megtartották az esküvőt. A pár az idén ünnepli a hetvenedik házassági évfordulóját, és ez a kettejüket összekötő igaz szerelem bizonyítéka.

„Egész életünkben tisztelettel és jó modorral bántunk egymással, és azt hiszem, sok fiatal tanulhatna tőlünk” – mondta Thomas Howard.

A férfi azt állítja, ez a két dolog, és az őket összekötő szerelem tartotta életben ezt a kapcsolatot ilyen hosszú ideig.

„Olyan sok éve együtt vagyunk, és még mindig úgy szeretjük egymást, mint a legelső napon. Még mindig büszke vagyok rá. Ha újból választanom kellene, ugyanezt a lányt venném feleségül” – mondta a férfi.

Ha neked esetleg nincs is ilyen szerelmi történeted, akkor se csüggedj, hiszen a szerelmet mindenki a maga módján éli meg. Az a fontos, hogy a jelenben élj, és élvezz minden egyes pillanatot, amit a társaddal töltesz.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet