KezdőlapBulvárA 11 éves lány sokkolta a tehetségkutató zsűrijét, amikor elénekelte az Amazing...

A 11 éves lány sokkolta a tehetségkutató zsűrijét, amikor elénekelte az Amazing Grace-t

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az America’s Got Talent már a 17. évadánál jár, de úgy tűnik, még mindig tud meglepetést okozni. Az egyik versenyző ugyanis ezúttal rendhagyó módon a közönség soraiból lépett a színpadra, miután a reklámszünetben felkeltette mindenki érdeklődését.

„Rögtönzött” fellépése előtt a 11 éves Madison Taylor Baez még a közönség soraiban foglalt helyet. A kaliforniai lány kiskora óta a műsor rajongója, 4 éves kora óta jár a tehetségkutató felvételeire, és mindig arról álmodott, hogy egy nap versenyzőként tér vissza.

„Én vagyok az America’s Got Talent legnagyobb rajongója. És most itt vagyok” – mondta.

Maddie a többi jelentkezővel várta, hogy sorra kerüljön, amikor megkérdezték, szeretné-e a közönség soraiból nézni a műsort. Boldogan beleegyezett, és édesapjával együtt beült a nézőtérre. A zsűrinek fogalma sem volt róla, hogy Maddie a nézőtéren van.

A reklámszünetekben az a szokás, hogy a nézők között körbeadnak egy mikrofont, így aki szeretne, énekelhet, és szórakoztathatja a közönséget. Maddie néhány perccel a reklámszünet vége előtt kapta meg a mikrofont.

A 11 éves lány felállt a helyéről, és előadta az Amazing Grace lélegzetelállító változatát. De nemcsak a közönséget nyűgözte le, hanem a zsűritagokat is, akik mind megfordultak, hogy lássák, ki énekel, még Simon Cowell is visszatért a helyére, aki a reklámszünetekben általában kimegy a stúdióból.

Elképesztően nagyot énekelt

Maddie-t ezután felhívták a színpadra, ahol újból előadta a dalt. Erőteljes és megható előadása után a közönség állva tapsolta meg a lányt.

„Megkérdezzük az embereket a szünetekben, hogy szeretnének-e énekelni, és szó szerint éppen visszajöttem, amikor meghallottam ezt a hangot, és azt gondoltam: ki a fene lehet ez? Aztán meglátom ezt az apróságot a közönségben, és te vagy az” – mondta Cowell.

„Nem viccelek. Az évek során ez még soha nem történt meg. Általában a szünetben kimegyek, mert az emberek énekelnek, de most éppen az ellenkezője történt. Valójában ez hozott vissza a stúdióba” – tette hozzá Cowell.

Amikor megkérdezték tőle, hogyan költené el az 1 millió dolláros nyereményt, Maddie könnyek között azt mondta, rákkutatásra fordítaná. Édesapja, Chris ugyanis az elmúlt kilenc évben negyedik stádiumú vastagbélrákkal küzdött.

„Az elmúlt kilenc évben rákkal küzdöttem, és így tanult meg énekelni” – magyarázta Chris, akit a zsűritagok felhívtak lánya mellé a színpadra. „Mindig énekelt nekem a kórházban a műtétjeim és a kemoterápiás kezelések alatt. Énekelt nekem, segített, hogy jobban legyek, és most nagyon jól vagyok.”

Amikor elérkezett a szavazás ideje, Howie Mandel megnyomta az aranygombot, ezzel egyenes ágon az élő műsorba juttatva a lányt.

Rendkívül érzelmes pillanat volt ez mindenki számára a stúdióban, és Maddie-nek ezzel egy régi álma vált valóra.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet