KezdőlapBulvárA 6 éves kisfiú látta, hogy egy kutya meg akarja támadni a...

A 6 éves kisfiú látta, hogy egy kutya meg akarja támadni a kishúgát, és önzetlenül közéjük állt

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A 6 éves kisfiú igazi hősként viselkedett, amikor kishúga élete veszélyben forgott, és saját élete kockáztatásával megmentette őt.

Bridger családjával a wyomingi Cheyenne-ben él. A kisfiú szívből szereti a kishúgát, és már nagyon fiatalon is igazi felelősségteljes idősebb testvérként viselkedik. A fiú nagynénje, Nikki Walker még 2020-ban megosztott egy történetet a közösségi médiában, ami pontosan ezt igazolja.

Walker elmondta, hogy unokaöccse 2020. július 9-én megmentette kishúga életét, amikor a kislányt megtámadta egy kutya. Bridger önfeláldozóan állt a húga és a kutya közé, megragadta a lány kezét, és megpróbálta megvédeni őt. A kutya közben többször is megharapta a fiút az arcán és a fején.

Később, amikor megkérdezték a fiút, miért kockáztatta a saját életét, Bridger egyszerű, de megható választ adott: „Úgy gondoltam, ha valakinek meg kell halnia, az én vagyok.”

Walker 2020. július 12-én egy megható bejegyzésben számolt be unokaöccse hősies tettéről. A történet gyorsan elterjedt a közösségi médiában, több mint 1,5 millió reakciót és hozzászólást gyűjtve be.

A nagynéni a későbbiekben több frissítést is közzétett, elmondta például, hogy Bridger sebeit 90 öltéssel varrták össze, de már otthon lábadozott a családja körében.

Walker több hollywoodi színészt is megjelölt, akik szuperhősöket alakítottak, mondván, hogy Bridger „a legújabb hős, aki csatlakozott hozzájuk.” A megjelölt színészek közül többen is reagáltak Walker bejegyzésére, többek között Mark Ruffalo (Hulk) is írt egy hozzászólást: „Azok az emberek, akik mások jólétét helyezik előtérbe, a leghősiesebb és legfigyelmesebb emberek, akiket ismerek. Őszintén tisztelem és csodálom a bátorságodat és a szívedet.”

Chris Evans (Amerika Kapitány) különleges videóüzenetet készített Bridgernek. „Ez egy üzenet Bridgernek. Hello, Bridger, itt Amerika Kapitány. Hogy vagy, haver? Biztos vagyok benne, hogy sokat hallottad ezt az elmúlt napokban, de hadd mondjam el én is következőként, hogy hős vagy, haver. Amit tettél, hihetetlenül bátor és önzetlen dolog volt. A húgod nagyon szerencsés, hogy te vagy a bátyja. A szüleid biztosan nagyon büszkék rád” – mondta Evans az üzenetben, amit Walker az Instagramon is megosztott, Bridger reakciójával együtt.

Más hírességek, köztük Anne Hathaway (Macskanő), Brie Larson (Marvel kapitány), Jeremy Renner (Hawkeye) és sokan mások is dicsérték Bridger bátorságát, és biztató üzeneteket küldtek neki.

Walker később meglátogatta a családot, és elmondta, hogy Bridger sebei már sokkal jobban néztek ki, és a kisfiúnak nagyon jókedve volt. „Még nem tud túl szélesen mosolyogni, de vigyorgott, amikor felolvastam neki néhány hozzászólást” – írta a nagynéni.

A nő megjegyezte, hogy a kutya gazdái nagyszerű emberek, és nagyon kedvesek voltak a családhoz. Azt mondta, hogy sem Bridger, sem a szülei nem hibáztatják őket, sőt, az incidens közelebb hozta a két családot.

Néhányan arról érdeklődtek, szüksége lenne-e a családnak adományokra, és létrehoztak-e esetleg egy GoFundMe oldalt. Walker erre azt válaszolta, hogy a család azt szeretné, ha az emberek inkább veteránokat támogató szervezeteknek adakoznának. Ha azonban mindenképpen szeretnének küldeni valamit Bridgernek, azt kérték, osszanak meg vele képeket különleges kövekről, amiket látnak, mivel a kisfiú nagy rajongója a tudományoknak és különösen a geológiának.

Walker azt is hozzátette, hogy akire igazán hatott Bridger története, úgy fejezheti ki ezt a leginkább, ha ő is tesz valami kedveset és önzetlent valaki mással az ő tiszteletére.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet