KezdőlapBulvárA 99 éves nő, aki nagy családról álmodott, először találkozik a 100....

A 99 éves nő, aki nagy családról álmodott, először találkozik a 100. dédunokával

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A pennsylvaniai nő mindig is nagy családról álmodott, és ez az álma valóra is vált. A 99 éves Peggy Koller nemrég találkozhatott századik dédunokájával.

Ráadásul Peggy azt is megtudta, hogy a kisfiút, Koller William Balstert a férjéről, William P. Kollerről nevezték el, ami még különlegesebbé tette a találkozást.

Peggy 1922. november 28-án született Pennsylvaniában. Egyke volt, de mindig is nagyon vágyott testvérekre. „Nagy családot szerettem volna. Szerintem nehéz egyedüli gyereknek lenni – magányos dolog” – mondta a nő egy interjúban még 2015-ben.

A 99 éves nő, aki nagy családról álmodott, először találkozik a 100. dédunokával
Fotó: YouTube

Az 1940-es évek elején ismerkedett meg későbbi férjével, William Kollerrel, de a kapcsolatukból majdnem nem lett semmi, mivel Peggy a középiskola elején még apácának készült. Végül William beszélte őt le erről.

A pár 1942-ben házasodott össze, és 11 gyerekük született. „Eleinte arra gondoltam, hogy 12 gyereket szeretnék, de ahogy elkezdtek megszületni, már nem voltam benne olyan biztos, hogy ilyen sokat akarok” – mondta Peggy.

Idővel a családjuk egyre több taggal bővül. A 11 gyerek után 56 unokájuk született, aztán jöttek a dédunokák, akik közül a két utolsó ugyanazon a héten született.

Chrissy Balster és unokatestvére, Colleen gyerekeinek csak egy nap különbséggel kellett megszületniük, de végül Chrissy fia született meg később, így ő lett a századik dédunoka, ami talán sorsszerű is, hiszen a szülők Chrissy nagyapjáról nevezték el őt.

„A férjemnek tetszett a Kole név, és nagyon természetes volt, hogy Koller Williamnek nevezzük el, így bármikor hívhatjuk, Kole-nak, ha akarjuk” – mondta Chrissy.

A kis Koller William születése után a család először a dédnagymama otthonába sietett, hogy bemutassák neki századik dédunokáját. „Csak arra tudok gondolni, milyen szerencsés vagyok” – mondta Peggy.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet