Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A Compact Disco kapta meg az MTV EMA Regional Award-ját és ezzel a jogot, hogy hazánkat képviselje a legendás zenei díjátadó nemzetközi mezőnyében. A zenekarra már lehet is szavazni, hogy a magyar elsőségen túl az MTV EMA World Wide Act címének is örülhessen november 6-án.

Hatalmas bulin, óriási tömeg előtt derült ki, hogy a Compact Disco legénysége képviseli hazánkat az MTV EMA nemzetközi mezőnyében. Az együttes a közönség szavazatai alapján szoros küzdelemben utasította maga mögé vetélytársait, a Bin-Jip-t, a The Carbonfools-t, a Fish!-t és a Punnany Massif-ot.

„El sem hiszem, hogy ez megtörtént, hihetetlenül örülünk a díjnak. Nagyon köszönjük a közönségnek, a rajongóinknak. Ígérjük, nem okozunk csalódást ezután sem.” – mondta Walkó Csaba, a Compact Disco énekese.

A Corvintetőn Eckü (Hősök) műsorvezetésével remek hangulatú partin ünnepelte a közönség a zenekar sikerét. A hajnalig tartó bulizás a Fish!, a Punnany Massif és a Compact Disco koncertjével kezdődött. Majd az MTV EMA Regional Award díj átadása után a LavaLava és a Kollektiva táncoltatta meg a több száz fős tömeget, míg a VIP teremben DJ Izil szolgáltatta a talpalávalót.

A Compact Disco-ra már lehet szavazni az MTV EMA oldalán, az pedig november 6-án kiderül, hogy a magyar kedvencek büszkélkedhetnek-e a World Wide Act címmel. A gigantikusnak ígérkező gálát az MTV élőben közvetíti Belfast-ból.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!