KezdőlapBulvárA férfit sokan borzalmas apának tartják, mert a tetoválásai miatt úgy néz...

A férfit sokan borzalmas apának tartják, mert a tetoválásai miatt úgy néz ki, mint egy „szörnyeteg”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Bár a tetoválást sokan művészeti ágként és önkifejezési formaként tartják számon, nem mindenki képes elfogadni ezt, különösen a szélsőségesebb esetekben.

Richard Huff, egy hétgyerekes apuka rengeteg kritikával és ítélettel szembesül, mivel gyakorlatilag az egész testét tetoválások borítják. Különösen az interneten kap sok negatív reakciót, de a mindennapi életben is ki van téve az idegenek elítélő pillantásainak.

Richard és párja Marita mindketten a tetoválások szerelmesei, és tisztában vannak azzal, hogy ez nem mindenkinek tetszik.

A férfi 17 éves korában kezdte el tetováltatni magát, amikor az amerikai haditengerészethez készült. „Igazi függőséggé vált. A lábaimmal kezdtem, és felfelé haladtam, mert akkoriban a seregnél még nem lehetett a karodon vagy bárhol látható helyen tetoválásod” – mesélte.

A kaliforniai férfi azóta többek között az arcára tetováltatta gyermekei nevét, a homlokára pedig a lánya ajkainak lenyomatát. „Körülbelül a testem 85-90%-át borítja festék, valószínűleg több mint 240 tetoválásom van. Valószínűleg a következő négy évben 100%-ban be akarom fedni a testemet tetoválásokkal” – mondta Richard.

„Nem tudom, hogy a fájdalom vagy a műalkotások miatt, amiket magadra varratsz, de egyszerűen lenyűgözővé válik” – tette hozzá „tinta-függőségéről”.

Maritának is sok tetoválása van, és még többet szeretne, de ő az arcát szabadon akarja hagyni. „Azt hiszem, egy nap utolérem Richardot. De az arcom tabu, ezt a gyönyörű arcot nem lehet eltakarni” – mondta.

Extrém külseje egyébként nem egyszer nehéz helyzetbe hozta Richardot: egyszer például a rendőrség is megállította, miközben egy másik férfit kerestek. De a tetoválásai miatt sokan rossz apának is tartják, ráadásul a pár közötti jelentős korkülönbség is kritika forrása.

Richard 51 éves, Marita pedig 29, több éve vannak együtt, és 7 gyereket nevelnek: két fiút Richard előző kapcsolatából, két fiút és egy lányt Marita előző kapcsolatából, valamint két közös fiút, akik ikrek.

A gyerekeket nem zavarják apjuk tetoválásai, és bár iskolai barátaik szerint Richard „ijesztően” néz ki, ők büszkék az apukájukra, és szerintük egyáltalán nem ijesztő, sőt, nagyon is jól állnak neki a tetoválások.

Marita azonban bevallotta, hogy a megismerkedésükkor egy kicsit félt Richardtól. „Azt hittem, ki fog rabolni. Először valóban a külseje alapján ítéltem meg Richardot, de ahogy egy kicsit megismertem, rájöttem, milyen hatalmas szíve van” – mondta.

Bár az interneten rengeteg negatív hozzászólást kapnak, és sokan azt kérdezik Maritától, hogy választhatott „egy ilyen szörnyeteget párjául”, Richard nem hagyja, hogy ezek a vélemények túlságosan felzaklassák: „Ha valaki képes ilyen negatív megjegyzéseket tenni, az azt jelenti, hogy valami problémája van saját magával, amiért másokon ítélkezik” – mondja.

Azt is elmondta, hogy csak a családja boldogsága érdekli, és hozzátette, hogy a való életben több pozitív megjegyzést kap, ráadásul úgy érzi, a tetoválásai a gyerekeit is nyitottabbá tették.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet