KezdőlapBulvárA fia sírjánál gyászoló anyuka egy jelre lett figyelmes és azonnal tudta,...

A fia sírjánál gyászoló anyuka egy jelre lett figyelmes és azonnal tudta, hogy a fia üzent neki

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Fia halálának harmadik évfordulóján a gyászoló édesanya egy váratlan üzenetre lett figyelmes a gyerek síremlékénél, úgy érezte, mintha a fia ott lenne vele abban a pillanatban.

Egy szülő számára talán a legnagyobb félelem a saját gyerekének az elvesztése. Az pedig, hogy szemtanúi legyünk magának a halál pillanatának mindennél szörnyűbb tragédia. Ez a nő sajnos megélte a poklok poklát, amikor az élet igazságtalanul elragadta mellőle a gyerekét.

Jack

Marie Robinson és férje, Terrence boldog családként élték az életüket az angliai Hampshire-ben 3 lányukkal és az ikerfiúkkal Jack-kel és Liam-mel. A család boldogsága felhőtlen volt egészen 2014-ig, amikor is Jack furcsa tüneteket kezdett produkálni és emiatt kórházba nem került. A vizsgálatok után kiderült, hogy az akkor 4 éves gyerek agyi tumorral küzd, és csupán néhány hónap leforgása alatt az állapota annyit romlott, hogy még az év áprilisának elején elhunyt.

Az édesanya és az édesapa összetörve próbálták tartani a lelket a családjukban, de Jack elvesztése mindannyijukat megviselte.

Az évek teltével sem enyhült a hiány, habár a család tagjai megpróbáltak csak a jóra és a szépre emlékezni a kis Jack kapcsán.

Három évvel később, 2017-ben pont a fiú halálának évfordulóján az anyát különös érzelmek kerítették hatalmába. Az a bizonyos nap egy átlagos vasárnapnak indult, de Marie azt szerette volna, ha emlékezetes évfordulója lehetett volna a gyereknek.

Marie meg van győződve róla, hogy Jack a madárkával üzent

Ki is látogatott a sírhelyhez és hangosan ezért fohászkodott: „Jack kérlek adj anyának egy jelet!”

Marie erősen hitt abban, hogy most lehetősége nyílik arra, hogy ha csak rövid ideig is, de kicsit érezze az elvesztett fia közelséget és jelenlétét. A sírnál csendesen gyászoló édesanya egyszer csak egy vörösbegyre lett figyelmes, amely a fiú sírján lejtett táncot, majd ügyetlenül a nő lábán landolt.

„A vörösbegy elkezdett repkedni körülöttem és végül rajtam landolt, a lábamon – és egyáltalán nem félt, nem volt megijedve” – idézte fel a különös jelenetet az anyuka.

Marie azonnal a telefonjáért nyúlt, hogy megörökítse a pillanatot, ám ekkor a vörösbegy a kezére szállt és egyenesen a szomorú anya szemébe nézett. Marie teljesen megfagyott, hiszen ezelőtt még sosem hallott arról, hogy ezek a madarak ilyen szelídséggel közelítettek volna egy ember felé.

Az anya érezte, hogy ez most valóban az, amiért idáig mindig könyörgött.

Azóta akárhányszor kirándulni megy a család valamilyen módon mindig találkoznak egy-egy vörösbeggyel és ilyenkor a család minden tagja tudja, hogy Jack is velük van.

„Jack halála után, amikor vörösbegyet látunk mindig köszönünk nekik, hogy „Szia, Jack!” – tette hozzá Marie.

Te hiszel abban, hogy a halottjaink képesek üzenni számunkra?

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet