KezdőlapBulvárA fiatal apuka 6 nappal az esküvője után meghalt - a családja...

A fiatal apuka 6 nappal az esküvője után meghalt – a családja még mindig a sokk hatása alatt áll

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Lassan bele kell törődnünk, hogy igazi mázlista az, aki öregségben hal meg, és nem viszi el valami nyavalya élete legcsodásabb éveiben! A rák előtt sajnos egyikünk sincs biztonságban, és a gyilkos kór egyre több ifjú áldozatot cserkész be magának…

Chris McGinnis egyike azon személyeknek, akiknek már a harmincas éveik derekán búcsút kellett inteniük az élettől. Szerelmes volt, családja volt, és tele volt tervekkel, álmokkal, hiszen előtte állt még az élet, melynek java csak most kezdődött volna el – ha a rák közbe nem avatkozott volna. A brit származású férfinél idén februárban diagnosztizálták a kór egy ritka formáját, mely alig két hónap alatt legyőzte őt.

Chris 35 éves volt. Párjával, a 29 éves Mellel gyönyörű családot alapítottak, két csodaszép gyerekkel. Amikor a férfi megtudta, hogy az epevezeték-rák egy ritka és agresszív formájában szenved, teljesen lesújtotta a hír. Nem volt étvágya, és állandó tompa fájdalmat érzett deréktájon – ezért fordult orvoshoz.

A vizsgálatokból viszont kiderült, Chris májában több daganat is volt, ráadásul mind inoperábilis. Bár az orvosok kijelentették, a diagnózis halálos, mégis kemoterápiával próbálkoztak azzal a reménnyel, hogy Chris talán még nyer egy évet az életéből.

A sors azonban kegyetlen volt hozzá. A kezeléstől a férfi rosszul lett, és a gyógyszer mellékhatásai elnyomták annak előnyeit, így az apuka kénytelen volt lemondani a kemóról. Csak néhány hónapot jósoltak az életéből, de ez is elegendő volt számára, hogy legalább még egy álmát valóra váltsa: nőül vegye Melt, a gyermekei anyját.

A fiatal apuka 6 nappal az esküvője után meghalt - a családja még mindig a sokk hatása alatt áll

Betegsége és súlyos állapota ellenére, Chris május 4-én az oltárhoz vezette a szerelmét. Kimondták a boldogító igent, és még ha csak rövid időre, de hivatalosan is összekötötték az életüket.

A diagnózist követően, az édesapa minden szabad percét a családjának szentelte, és annyi közös élményt próbált belezsúfolni a hátralévő idejébe, amennyit csak a testi ereje engedett. Hat nappal az esküvője után viszont, május 10-én, örökre elment. A kór erősebb volt nála, és bár küzdött ellene, tehetetlen volt a rákkal szemben.

„Ő volt a legviccesebb, legkedvesebb srác, aki valaha is volt. Imádta Melt és a lányokat, és minden arról szólt, hogy gondoskodjon róluk és vigyázzon rájuk. Olyan keményen dolgozott értük. Ez teljesen váratlanul jött. A család teljesen összetört. Onora lassan négyéves lesz, ő végig apuci kislánya volt, és nagyon nehéz neki. Folyton olyan dolgokat mond, amik mindenkinek összetörik a szívét” – nyilatkozta Natasha Walker, a család egyik közeli barátja, Chris halálhírét követően.

„Fogalmam sincs, honnan vette elő az energiát arra a napra [az esküvőjük napjára]. Utána nagyon gyorsan hanyatlott” – tette hozzá a nő, aki igyekszik minden követ megmozgatni, hogy megkönnyítse az ifjú özvegy és a gyerekek életét. Egy adománygyűjtő akciót is elindított, mellyel besegíthet Melnek a temetkezési, illetve a háztartási és gyereknevelési költségekbe, melyek ezentúl az özvegy vállára nehezednek.

A fiatal apuka 6 nappal az esküvője után meghalt - a családja még mindig a sokk hatása alatt áll

„Baráti társaságként mindannyian nagyon tehetetlennek érezzük magunkat. Jó, ha arra összpontosítunk, hogy segítsünk, hogy minél több pénzt gyűjtsünk nekik” – érvelt Natasha.

Chris szerettei azonban a szűrővizsgálatok fontosságát is szeretnék kihangsúlyozni, és arra buzdítanak mindenkit, hogy törődjön az egészségével, és járjon rendszeresen felülvizsgálatokra.

Bár nehéz lenne megmondani, hogy Chris még ma is élne, ha a kórt korábban észreveszik, a család barátja rámutatott: „ne hagyjátok figyelmen kívül a legkisebb tünetet sem, csak győződjetek meg róla, hogy kivizsgáltattátok magatokat, és értékeljétek a családdal és a barátokkal töltött időt, mert néhány hónap alatt ez teljesen megváltoztatta egy család életét”.

Natasha hozzátette: „Chris egészséges volt, és nagyon fiatal, mégis néhány hónap alatt elment”.

A férfit elhamvasztották, a földi maradványaitól való végső búcsú időpontját a család még nem közölte.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet