KezdőlapBulvár"A Jóisten mentse meg Tinát és Emiliót attól, hogy én beszéljek!" -...

„A Jóisten mentse meg Tinát és Emiliót attól, hogy én beszéljek!” – Bangó Margit és unokája, Tina szóba sem állnak egymással

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy ideje felröppent a hír, hogy elmérgesedett a viszont Bangó Margit és unokája, Tina, illetve férje, Emilio között, olyannyira, hogy a felek már 2020 novembere óta nem beszélnek egymással. A történtekről most először beszéltek nyíltan a felek.

Arról eddig is tudni lehetett, hogy Bangó Margit és lánya, Marika között hosszú időn át mérges volt a viszony, hosszú ideig nem beszéltek egymással. A Kossuth-díjas énekesnő ezidő alatt unokájára, Tinára és annak családjára figyelt.

Rákot diagnosztizáltak Bangó Margitnál, azonnal műteni kellett az énekesnőt

2020 novemberében megtört a jég és az énekesnő kibékült a lányával, ám a családi béke nem tartott sokáig, ugyanis ezúttal Bangó Margit és unokája, Tina között ment össze a tej, jó ideje nem beszéltek már egymással, erről Ábrahám Róbert Talk44 című internetes műsorában beszéltek.

„A mi szívünkben nincsen harag. Nagyon sok nehézség történt, és nagyon sok olyan ember került a képbe, aki sokáig nem volt benne, és felkavartak bizonyos állóvizeket. Mi nem haragszunk, egy család vagyunk, ez egy olyan kötelék, ami mindig összeköt. De tüzes habitusú a család minden tagja, a mama is, és mi is.”

„Mindenkinek van egy karakán, erős jelleme, ugyanakkor mindenkiben ott van a szeretet. Ha lecsitulnak majd a dolgok, és eljön az a pont, hogy le kell üljünk beszélni, akkor mindenki nyitott lesz erre” – fogalmazott Tina a műsorban.

A Bors megkereste Bangó Margitot is az üggyel kapcsolatosan, aki először nem akart nyilatkozni a lapnak, ám, amikor meghallotta, hogy mit mondott Tina és Emilio a közöttük lévő viszonytól, meggondolta magát.

„A Jóisten mentse meg Tinát és Emiliót attól, hogy én beszéljek! De ha tovább megy ez a cécó, annak is eljöhet az ideje! Az unokám, akinek mindenemet odaadtam, akit dédelgettem, felneveltem inkább arról beszéljen, hogy mi kellene neki ahhoz, hogy rám nézzen, vagy csak felemelje a telefont, ha a három műtétem és a kiújuló betegségem nem volt erre elég indok!? Erre a viselkedésre nincsenek akkordok, hogy zenei nyelven fogalmazzak…” – nyilatkozta a művésznő.

Bangó Margit azt is elmondta, hogy lányának semmi köze ahhoz, hogy megromlott a viszonyt közte és unokája, valamint annak családja között.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet