KezdőlapBulvárA kétgyermekes édesanya örökbefogadott 6 fiút, hogy a testvérek együtt maradhassanak

A kétgyermekes édesanya örökbefogadott 6 fiút, hogy a testvérek együtt maradhassanak

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Sajnos nem minden gyereknek van része abban a biztonságban és melegségben, amit csak egy igazi otthon nyújthat, és vannak, akik mindenféle stabilitás és szerető szülők nélkül maradnak. Egyesek közülük nevelőotthonból nevelőotthonba kerülnek, vagy egyik családtól a másikhoz, és soha nem találnak igazi otthonra. Illetve az is előfordul, hogy nevelőszüleik bántalmazzák, elhanyagolják őket.

Amikor Jessica Benzakein 12 éves volt, az anyja elvesztette a felügyeleti jogát, ami azt jelentette, hogy a kislány állami gondozásba került. Az életkora miatt meglehetősen nehéz helyzetben volt: túl idős volt ahhoz, hogy jó esélye legyen az örökbefogadásra, de túl fiatal ahhoz, hogy önállóan boldogulhasson.

Fotó: Twitter

A 18. születésnapja előtti 6 évben rengeteget költözött, egyik nevelőszülőtől a másikhoz került. Jessica sajnos soha nem találta meg azt a helyet, ahol igazán otthon érezhette volna magát, és ennek eredményeként sokáig magányosnak érezte magát.

Talán éppen ezért érzete úgy felnőttként, hogy nevelőszülőként neki is meg kell próbálnia gyerekeket befogadni. Majdnem 6 évvel ezelőtt Jessica befogadott két testvérpárt – összesen 6 fiút – akiknek hatalmas szükségük volt egy szerető otthonra.

Fotó: Twitter

Jessicának már volt két biológiai gyereke a volt férjével, a 14 éves Eli és a 9 éves Brenna, de nem habozott befogadni a testvéreket. Will 17, Carter 14, Sidney 13, Buddy 8, Kendrich 6, T.J. pedig 4 éves volt, amikor hivatalosan is egy család lettek.

„Mindenki azt mondja, milyen szerencsések ezek a gyerekek, és milyen jót tettem velük” – mondta Jessica a Today-nek. „De…sírni fogok…ők adják meg nekem az alapokat. A 20-as éveimben úgy éltem, hogy azt hittem, nincs igazán szükségem családra. Pedig volt. Ők adtak nekem célt” – tette hozzá.

Fotó: Jessica Benzakein

Jessica története még teljesebb lett, amikor 2020-ban hivatalosan is örökbe fogadhatta a gyerekeket. A bíró kérdésére, hogy szerinte az lesz-e a legjobb a gyerekeknek, ha ő lesz az anyjuk, Jessica így válaszolt: „Azt hiszem, nagyon jók vagyunk együtt. Nem tudom, hogy én vagyok-e a legjobb anyuka, de számukra én vagyok a legjobb anya. Szeretem őket.”

A fiúk pedig mind egyetértettek vele: „Úgy érzem, ez a lehető legjobb választás a számomra” – mondta Sidney. Carter pedig hozzátette: „Az egész örökbefogadási dolog nem igazán számít, mert mindentől függetlenül egy család vagyunk.”

Jessica első kézből tudja, hogy a gyereknevelés nem egyszerű feladat, és hogy 6 fiúért felelősséget vállalni kemény megpróbáltatás. De azt is tudja, hogy a nehézségek és küzdelmek ellenére is megéri, hiszen ezek a gyerekek végre szerető otthonra leltek.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet