Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az idén harmincéves KFT zenekar tagjai a jubileumi Ufóshow koncertjükre készülve is szakítottak időt arra, hogy egy kedves rajongójuk születésnapját megünnepeljék, méghozzá nem is akárhogyan: a zenészek régi rajongójukat, Csabát lepték meg egy finom vacsorával.

A szerencsés nyertes barátnőjével együtt jelentkezett a különleges főzőpartira a zenekar honlapján, ám azt egy percig sem hitték volna, hogy az ő konyhájukban főznek majd a legendás együttes tagjai, egy egész életre emlékezetessé téve ezt a szülinapot.

Nekik csak a helyszínt kellett adniuk, a szakácsok házhoz érkeztek, sőt a négyfogásos étkezés minden hozzávalóját a zenészek biztosították, a születésnapos konyhájában állt össze a fejedelmi lakoma.

“Az biztos, hogy életem legemlékezetesebb születésnapi ajándéka ez.” – örvendezett a 35. születésnapját ünneplő rajongó, aki igazán csak akkor fogta fel, mivel jár egy ilyen buli, amikor a négy zenész elfoglalta a konyhát, és átvette az irányítást, illetve csak átvette volna, hiszen az apró helyiségben egyszerre csak egyikük fért el anélkül, hogy akadályozta volna a másikat sütés-főzés közben.

Az előételt II.Lengyelfi Miklós basszusgitáros készítette:

avokádókrémes pirítós koktélrákkal és egy kis lime-mal megbolondítva. Bornai Tibor franciás lecsója rengeteg zöldségből állt össze, miközben a kádban a vegetáriánus Laár András a házigazda hathatós segítségével zöldségeket zuhanyozott a minestrone leveshez. A vacsorára Márton András saját receptje alapján készített desszertje tette föl a koronát, a mascarponés minipalacsinták eperrel.

Amíg az ételek készültek, a szülinapos természetesen ajándékot kapott: a zenekar Ufóshow koncertjegyekkel, CD-kkel és egy rögtönzött mini-koncerttel is meglepte az ünnepeltet, amelybe végül ő maga is bekapcsolódott. A közös éneklés során kiderült, Csaba énekhangja remekül passzol Laár Andráséhoz. A rövid, ámde rendkívül vidám koncert után az ünnepelt is készült egy meglepetéssel: általa készített, személyre szabott képregényekkel örvendeztette meg a zenekar tagjait, akik meg is egyeztek, hogy a rajzok jól megférnek majd az aranylemezek mellett a falon.

Bornai Tibor, a zenekar billentyűs frontembere kiválóan érezte magát. „Iyen szűkös helyen az együttes eddig csak próbálni volt, főzni még nem. Sok jó ember vagyunk, kis helyen is elférünk”- nevetett Bornai, „Minden finom lett, az ünnepeltnek is ízlett a menü, akinek remek képregényein igen jól szórakoztunk.”

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!