KezdőlapBulvárA kisfiút elválasztották a nővérétől, évekkel később egy 7 éves szomszéd fiú...

A kisfiút elválasztották a nővérétől, évekkel később egy 7 éves szomszéd fiú segített neki megtalálni őt

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Clifford Boyson 3 éves volt, amikor őt és 5 éves nővérét, Betty Billadeau-t, elválasztották egymástól. A két gyereket külön nevelőotthonokban helyezték el.

Clifford később azzal töltötte egész felnőtt életét, hogy megpróbálta megtalálni a nővérét. Rengeteg levelet küldött neki, de mindet visszaküldték a feladónak. Cliffordot, akinek más családtagja nem maradt, nagyon megrázta nővére elvesztése.

De végül, évekkel később, egy 7 éves kisfiú, Eddie, sietett a segítségére. „Senki nem volt hajlandó segíteni nekem, amíg meg nem ismertem a kis Eddie-t.” – mesélte Clifford.

Eddie szeretett játszani a szülei iPadjén, és amikor meghallotta, hogy Cliffordnak szüksége van némi segítségre, úgy döntött, hogy ő a megfelelő ember erre a feladatra. Eddie hosszú órákat töltött a Facebookon, Betty keresésével, míg végül megtalálta őt. A két testvér újbóli találkozása rendkívül megható pillanat volt.

„A Facebookon keresgéltem, és beírtam a Boyson nevet. Egy csomó kép jelent meg. Az egyik mintha nagyon hasonlított volna Cliffordra, kinagyítottam, és láttam, hogy tényleg úgy néz ki, mint Clifford, úgyhogy megmutattam anyának és apának.” – mesélte Eddie. Amikor arról kérdezték a kisfiút, miért segített, Eddie azt válaszolta: „Mert a család fontos.”

Clifford és Betty 65 év után találkozhattak újra, és a megható pillanatról videó is készült.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet