KezdőlapBulvárA kislány, aki Erzsébet királynőnek öltözött, levelet kapott a palotától: "Pompás öltözék"

A kislány, aki Erzsébet királynőnek öltözött, levelet kapott a palotától: „Pompás öltözék”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az egész világ II. Erzsébet királynőt gyászolja, aki 2022. szeptember 8-án, 96 éves korában hunyt el. Mély hatást gyakorolt minden korosztályra és emberre, és ez a történet arról, hogyan érintette meg egy kislány életét, szívmelengető.

A Kentucky állambeli Florence-ből származó kétéves Jalayne Sutherland 2021-ben Halloween alkalmából olyan ruhát választott, amely minden „királynőnek való”. Az ünnep idején az emberek hajlamosak megmutatni kreatív oldalukat, de ez a mostani igazán lenyűgöző volt; olyannyira, hogy még a palotától is kapott levelet a megjelenéséért!

Annak ellenére, hogy körülbelül kilenc évtized korkülönbség van köztük, a kis Jalayne teljesen eltalálta a megjelenést. A TODAY szerint kék felöltőt, parókát, kalapot és a királynő jellegzetes gyöngysorát viselte, és még két corgit is maga mellé vett, akárcsak maga az uralkodó.

Katelyn először a közösségi médiában osztott meg képeit lánya jelmezéről. Ezek olyan jól sikerültek, hogy arra biztatták, küldje el őket a Buckingham-palotába. Meglepetésére néhány héttel később választ kapott – egy levelet egyenesen a királynő saját irodájából.

A levelet Dame Mary Anne Morrison, a királynő régi udvarhölgye írta alá, aki gyakran intézi a hivatalos levelezést.

„A királynő szeretné, ha megírnám és megköszönném levelét, valamint a fényképet, amelyet gondosan mellékelt. Őfelsége kedvesnek találta, hogy írt neki, és a királynő örömmel látta a fényképet, amelyen az Ön lánya, Jalayne látható pompás öltözékében” – állt a levélben.

Közben a kislányban és a királynőben is volt egy közös vonás: a corgik iránti szeretetük. A királynőnek egészen az 1930-as évekig visszamenőleg voltak corgijai,
mindig nagy vigaszt és örömöt jelentettek számára.

Jalayne két corgi kutya büszke tulajdonosa, akik halloweenkor is ott voltak mellette, hogy segítsenek neki a megjelenés teljessé tételében.

„Ha corgiról van szó, mindig a királynő jut eszembe” – mondta Katelyn Sutherland a WLWT-nek. „Szóval mi sem mutatja jobban a barátságukat és a köztük lévő köteléket.”

Erzsébet királynő temetésére 2022. szeptember 19-én kerül sor, és világszerte milliók fogják nézni.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet