KezdőlapBulvárA Konyhafőnök séfe olyat súgott a játékos fülébe, hogy az elsírta magát

A Konyhafőnök séfe olyat súgott a játékos fülébe, hogy az elsírta magát

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Olyant súgott a Konyhafőnök séfe az egyik versenyző fülébe, hogy az elsírta magát.

A Konyhafőnök séfe olyat súgott a játékos fülébe, hogy az elsírta magát

A konyhakés(z)re menő küzdelem harmadik napján új versenyző érkezett. Emerencia, akit az Éjjel-Nappal Budapest egykori Dorinájaként már ismerhetnek a nézők, szenvedélyesen szereti a gasztronómiát, de egy dolgot nem tudott elsajátítani, nem tanult meg veszíteni, így az első feladatba gőzerővel vetette bele magát.

A versenyzőknek a Séf által összeállított ázsiai pult legkevésbé sem hétköznapi alapanyagaiból kellett ételt készíteniük.

A feladatnak a kambodzsai gyökerekkel rendelkező Szovi örült a legjobban, aki remélte, hogy végre megmutathatja a zsűrinek, hogy milyen fogás elkészítését tanulta meg még gyerekkorában az édesapjától. A fiatalember teljesítményét Rácz Jenő Michelin-csillagos séf nem pusztán jónak ítélte, hanem olyan szavakkal illette, amiket csak suttogva tudott elmondani neki.

Szovit annyira boldoggá tette, hogy a Séf megdicsérte, és ételével büszkévé teheti az édesapját, hogy sírva fakadt.

Munkájával előnyt és egyben a hátráltatás lehetőségét is megszerezte. Ez utóbbinak, pedig András lett a szenvedő alanya.
Zé: „András, téged kipécéztek!”

A második feladatban bélszínből, kacsamellből és csirkemellből kellett a versenyzőknek három főtételt elkészíteni.

A tét pedig hatalmas volt, hiszen a verseny történetében először volt arra lehetőség, hogy a legjobban teljesítő kihagyhat egy teljes versenynapot, és azonnal átugorhat péntekre, a középdöntő kapujába. A megmérettetésen Péter bizonyult a legjobbnak, így neki legközelebb az elődöntő utolsó, pénteki versenynapján kell bizonyítania. Szovi hátráltatása – a csirkemellet tofura cserélte – teljesen leblokkolta Andrást, a tányérjai nem nyerték el a zsűri tetszését, így a harmadik versenynapon ő búcsúzott el a Konyhafőnök műsorától.

A rengeteg hátráltatás végül kiesésbe torkollt!

Ahogy azt Fördős Zé is ígérte, még brutálisabb feladatok várnak a versenyzőkre, amiket holnap este 19:0 órától láthatnak az RTL Klubon!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet