KezdőlapBulvárA Korda házaspár eladta hatalmas villáját: "A rezsicsökkentés szigorítása előtt is havi...

A Korda házaspár eladta hatalmas villáját: “A rezsicsökkentés szigorítása előtt is havi 500.000 forint volt a gázszámlánk”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Megvált hatalmas budapesti villájától Korda György és Balázs Klári. A házaspár azt is elárulta a Blikknek, hogy miért kényszerültek megválni az impozáns épülettől.

Már korábban felröppent a hír, hogy Korda György és Balázs Klári eladásra kínálta csodaszép villáját, amit most a házaspár a Blikknek meg is erősített. Balázs Klári a lapnak elárulta, már korábban megváltak az ingatlantól, januárban megtörtént az adásvétel.

“Már idén januárban eladtuk a villánkat és igen nem vertük nagy dobra, mert úgy gondoltuk, hogy ez nem tartozik senki másra” – mondta az énekesnő a lapnak, aki azt azért elárulta, miért kényszerültek férjével erre a nehéz döntésre.

“A mostani rezsiárakból is tudjuk, hogy ez egy nagyon jó döntés volt. Elmondom, hogy a rezsicsökkentés szigorítása előtt is havi 500.000 volt a gázszámlánk, ami ki tudja most mennyi lenne. Nehéz döntést hoztunk meg, de egy percig sem bánjuk. Mi most már csak nyugodtan szeretnénk élni, fellépésekre járni, amiből szerencsére akad most bőven és nem akarunk foglalkozni már ezekkel a dolgokkal” – vallotta be Balázs Klári.

Korda György is megszólalt az ügyben, elmondta, a magas költségek miatt kénytelenek voltak megválni az ingatlantól, de a személyzet fenntartása is komoly összegekbe került.

“Nagyon sajnáljuk hogy ezt meg kellett tennünk, 32 éve a legnagyobb örömünkre működött a villánk, de most már egyértelműen a színpadi szereplésre akarunk koncentrálni. Egy dolgot azonban elmondok, amikor megépítettük a villát az alapba beletettük a képünket ami mellé ezt írtuk: ezt az épületet egy énekes házaspár, Korda György és Balázs Klári építette, élvezzék szeretettel” – mondta a Blikknek Korda György.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet