KezdőlapBulvár„A lányom nem hajlandó meghívni a feleségemet az esküvőjére - így én...

„A lányom nem hajlandó meghívni a feleségemet az esküvőjére – így én sem veszek részt rajta”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A férfi azt mondja, a lánya, aki idén augusztusban megy férjhez, nem hajlandó meghívni a feleségét és féltestvéreit az esküvőre. Amikor az apja közölte vele, hogy így ő sem vesz részt a szertartáson, a menyasszony kiborult.

Az édesapa azt mondja, lánya döntése nagyon megbántotta, és úgy érzi, nincs más választása, mint kiállni a felesége és a gyerekei mellett, ezért nemrég közölte, hogy ő sem vesz részt az esküvőn, mire a lánya sírva fakadt. A férfi azt mondja, most 27 éves lánya 13 éves koráig nagyon boldog gyerek volt, de amikor a szülei elváltak, vigasztalhatatlan volt.

Bár azt mondja, mindent megpróbáltak, hogy segítsenek neki, beleértve a terápiát is, a válás nagyon megviselte, és sehogy sem értette meg, miért történik ez, mivel szerinte boldog család voltak.

Az édesapa a Reddit-en kért tanácsot a kérdésben más felhasználóktól, miután röviden ismertette a helyzetét: „Négy évvel később találkoztam a gyönyörű feleségemmel, és ez volt a második csapás a lányomnak, aki addig abban a reményben élt, hogy az anyja és én kibékülünk.

Soha nem kedvelte a feleségemet, aki sok erőfeszítést tett, hogy kapcsolata legyen a lányommal. Most pedig nem látja szívesen a feleségemet és a kisgyerekeinket az esküvőjén. Mindenki mást meghívott, beleértve az anyja új barátját, és a férfi fiait is.”

„Nagyon megbántott, és elmondtam neki, hogy mivel a családomat nem látják szívesen, engem sem kellene szívesen látniuk. Dühös volt rám, és sírva hívott fel, hogy elmondja, milyen szemétség ez a részemről, mert így ki fogja őt oltár elé kísérni” – írta a férfi, hozzátéve, hogy bár nagyon bántja az, ahogy a családjával bántak, de ennek ellenére szeretne ott lenni a lánya esküvőjén, és nem tudja, mit kellene tennie.

Az egyik felhasználó a válása körülményeiről kérdezte a férfit, mert úgy érezte, ez talán magyarázatot adhat arra, miért dühös rá a lánya, miközben az édesanyjával láthatóan jó a kapcsolata. A férfi erre azt válaszolta, hogy a felesége akart elválni tőle, és ez őt is meglepetésként érte.

Körülbelül egy évvel később a nő meggondolta magát, és vissza akarta szerezni a volt férjét, de ő úgy érezte, többé nem tud megbízni benne, ráadásul azt gondolta, ezzel a lányát is megkíméli, de most valószínűnek tartja, hogy innen ered a neheztelése.

Egy másik hozzászóló azt írta: „Mivel meghívta az anyja barátját és annak gyerekeit, ez egyértelműen azt jelzi, hogy nem arról van szó, hogy egyszerűen megpróbálja elkerülni a drámát, és ezért csak a biológiai szüleit hívja meg. Ehelyett meghívta az anyja új családját, és kizárta a tiedet. Mivel megpróbáltad elmagyarázni ezt, és ő egyértelműen meghúzta a határokat, szerintem helyes döntés, hogy a feleségedet és a gyerekeidet támogatod.”

Egy másik felhasználó azonban azt tanácsolta: „Azt javaslom, hívd fel a lányodat (de ha lehetséges, a személyes találkozás még jobb lenne), mondd el neki, hogy elmész az esküvőjére, és mindig is arról álmodtál, hogy egy nap oltár elé kísérheted. Mondd el neki, hogy megérted, mennyire megalázónak érezné, ha nem tennéd meg ezt, és őszintén szólva te is borzalmasan éreznéd magadat.

De ugyanakkor mondd el neki azt is, hogy te is megalázva érzed magadat, amiért nem hívta meg a feleségedet. Ez olyan dolog, amit egyszerűen nem lehet megtenni. Ez már több mint udvariatlanság, ez gonoszság.”

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet