KezdőlapBulvár"A leggyengébb nyerte meg" - kiakadtak a nézők, amiért Kökény Dani nyerte...

„A leggyengébb nyerte meg” – kiakadtak a nézők, amiért Kökény Dani nyerte a Sztárban sztár leszek!-et

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Vasárnap este rendezték a Sztárban sztár leszek! döntőjét, amelyet Kökény Dani nyert meg. És ahogy az lenni szokott, nem mindenki örült a fiatal tehetség sikerének. Számos néző akadt ki a győztes kihirdetése után, az interneten csak úgy záporoznak a kommentek.

Kiakadtak a Sztárban sztár leszek! nézői, miután kiderült, hogy Kökény Dani nyerte a TV2 tehetségkutatójának 3. évadát. A fiatal tehetség mellett Yulaysi Miranda és Kaly Roland kerültek a döntőbe.

Az évad lezárta után elkezdtek záporozni a méltatlankodó kommentek a Sztárban sztár leszek! Facebook-oldalán, de a Twice.hu közösségi oldalán is számos értetlenkedő hozzászólás érkezett. A nézők szerint nem Kökény Daninak kellett volna megnyernie a döntőt.

„Sajnos, az út során elvesztettünk Daninál sokkal tehetségesebb embereket. A szociális érzékenység nem lehet szakmai szempont! A legjobb volt Jósa Tamás, de ő már sínen van, zenekara van, őt már nem kell támogatni. Az őserő, a karizma benne volt meg legjobban. Daniba ki fog milliókat fektetni, hogy megtöltsön egy arénát? A nagyok sem tudnak megélni. Ez a szakma nem tud eltartani ennyi „tehetséget”. Kicsit pihentetni kéne ezeket a műsorokat” – írta egyik hozzászóló a Twice.hu Facebook-oldalán.

„Én Rolandnak szurkoltam!! Aranyos fiú a Dani… de nem ő volt a legjobb!! Ez egy tehetségkutató és nem családsegítő műsor!! Elnézést én is sajnálom, h nehéz körülmények között él s kívánom legyen boldog és sikeres élete!! De akkor is a Kaly Roland sokkal jobb volt!! De bízom benne a pályán marad és nagyon sikeres lesz!!” – írta egy másik.

„Majka nagyon biztos volt a győzelemben, eleget nagyképűsködött, hát így járt. Megjegyzem ,hogy magasan a legjobb volt a Miranda, szerény volt és nagyon képzett volt a hangja. Merem állítani világszín vonalú előadóművész” – tette hozzá egy harmadik.

„Olyan, mintha kb senki nem nagyon örült volna a zsűri közül… max Joci. De még Tillának se volt az az igazi öröme, hogy Dani lett az első. Nem is volt nagy cucc amikor megnyerte. Szerintem Rolinak kellett volna nyerni, ha már Yuli kiesett” – írta egy néző a TV2 Facebook-oldalán.

„Gratulálok Tv2 hogy a leggyengébb nyerte meg! Hangutánzó vagy támogassuk a szegényeket ez a műsor? A jövőben sok néző el fog pártolni ettől a műsortól! Szánalmas!” – zúgolódott valaki.

„Gratulálok Daninak, de hogy nem ő volt a legjobb, az biztos! Az embereknek nem esik nehezére jótékonykodni, amivel nem is lenne baj, ha ez nem egy tehetségkutató lett volna, ahol a legjobb nyer!” – tette hozzá egy másik.

Természetesen számos olyan hozzászóló is volt, aki örült annak, hogy kedvence nyerte a műsort. Kökény Dani már ért el sikereket, októberben jelent meg a Nótár Maryvel közösen készült dala, amelyet itt lehet megnézni!

„Gratulálok Dani! Nagyon örülök, hogy Te nyertél! Végig neked szurkoltam, ment is sok szavazat! Sok sikert kívánok neked a továbbiakban! Nagyon ügyes voltál! Kívánom, hogy minden álmod, vágyad teljesüljön!” – írta egyik hozzászóló.

Kökény Dani 10 millió forinttal lett gazdagabb a győzelme után.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet