Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

10 nap, 10 nagyváros és több mint húszezer boldog rajongó, akik személyesen találkoztak kedvenceikkel, Sebestyén Balázzsal, Rákóczi Ferivel és Vadon Janival.

A Morning Show stábja ugyanis nyakába vette az országot, és a reggeli ébresztő mellett játékokkal és nyereményekkel kedveskedtek a közönségnek. A grandiózus országjáró turné csúcspontjaként pedig gazdára talált a Class FM Ford Fiestája is, amellyel már egy szegedi hallgató utazhat haza.

Hatalmas tömeg várta Sebestyén Balázst, Rákóczi Ferit és Vadon Janit maratoni turnéjuk utolsó állomásán a budapesti Nyugati térnél, ahol a fiúk a jó hangulat és az önfeledt nevetés mellett az izgalmakról is gondoskodtak. 10 nap után ugyanis a 10 nagyváros egy-egy szerencsés hallgatója várta a Morning Show csúcspontját, amikor is gazdára talált a fődíj, egy vadiúj Ford Fiesta.

Az országjárás alatt Balázséknak számtalan meglepetésben volt részük. Volt, hogy Kasza Tibi limuzinnal gördült be üvegkalitkájuk elé, és egy oroszlánkölyök is feltűnt a mobilstúdióban, akit jól megdögönyözhettek a fiúk. A zárónapon azonban a Morning Show fenegyerekeire került a sor, hogy megköszönjék az elmúlt két hét örömteli élményeit a közönségnek, és odaajándékozzák egy szerencsés hallgatónak a Ford Fiestát.

A gyönyörű autóért Pécs, Kecskemét, Veszprém, Székesfehérvár, Győr, Szeged, Szolnok, Debrecen, Nyíregyháza és Budapest képviselői álltak sorba, akik először egy autókulcsot rejtő borítékot ragadtak, majd remegő kézzel megpróbálták elfordítani a kulcsot a zárban. Az autót azonban csak egyetlen kulcs nyitotta, az, amelyet Barna Jázmin, egy tündéri kislány választott ki, édesapja, Zoltán legnagyobb örömére.

„Elmondhatatlanul boldogok vagyunk, nem találom a szavakat. Eddig nem állt módunkban autót venni, ráadásul hamarosan a család is gyarapodik, érkezik a második babánk is. Így a lehető legjobbkor talált ránk a szerencse, és vele együtt a Morning Show fődíja” – árulta el Barna Zoltán, aki legközelebb már nem busszal, vonattal, hanem a Fiestával érkezhet Balázsék következő turnéjára.

„Mindannyian örülünk a nyereményjáték eredményének, a legjobb helyre vándorolt ez az autó. Reméljük, hogy a nehéz idők ellenére továbbra is tudunk segíteni és adni a hallgatóknak, akiktől nap mint nap rengeteg szeretet kapunk” – tette hozzá Balázs, aki bízik benne, hogy a bővülő család nagy hasznát veszi majd az új autónak.

 Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!