Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egy, a napokban készült interjúban Sir Elton John a mai dalszerzőket “elég borzalmasnak”, a mai popzenét lélektelennek és inspirációmentesnek, a manapság oly népszerű tehetségkutató show-műsorokat pedig unalmasnak titulálta.

Minden idők egyik legsikeresebb előadója, a 63 éves sztár hozzátette, hogy az azonnali, gyors hírnév, amit az ilyen műsorok produkálnak, sosem a megfelelő út volt az igazi kiteljesedéshez. “Fontos, hogy saját dalokat is írjanak, mert így nem fognak másoktól függeni” – mondja Elton, valódi nevén Reginald Dwight, aki rajongója az olyan fiatal, tehetséges énekesnőknek, mint Lilly Allen, Amy Winehouse vagy Lady Gaga, de a tehetségkutatóknak nem.

“Szerintem én sem jutottam volna tovább egy ilyenen. Amikor pedig felkértek, hogy legyek zsűritag, nemet mondtam. Nem tudnék másokat lehúzni.”

John szerint Simon Cowell, az X-Factor producere felfedezett néhány tehetséges előadót a műsoraiban, de “az egyetlen módja, hogy fenntartható karriered épüljön fel, ha megfizeted a tanulópénzt a kis klubokban. 17 éves korom óta játszom zenekarban, írunk dalokat Bernie Taupinnal (Elton John szerzőtársa – a szerk.), de hat éven át kemény kudarcok sorozata, és persze nagyszerű élmények kellettek ahhoz, hogy megjöjjön a siker. Leona Lewis és Alexandra Burke ki vannak szolgáltatva a következő dalnak, amit majd valakitől kapnak. Susan Boyle pedig imádnivaló jelenség volt, de félek, nem érti a show-business szigorú valóságát.”

Forrás: Reuters

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!