Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A legjobbak közé került a Megasztár és Till Attila a VOLTfolió Kulturális Médiadíj szakmai szavazásán “Televíziós műsor” és “Televíziós műsorvezető” kategóriában. A TV2 énekes tehetségkutatója és műsorvezetője így részt vesznek a közönségszavazáson, melyen eldől, kié lesz 2011-ben a VOLTfolió Médiadíj.

A VOLTfolió elsődleges küldetése, hogy mindazokat a médiumokat és médiaszemélyiségeket elismerésben részesítse, akiknek és amelyeknek közük van a kultúrához, közük van a zenéhez és a maguk területén – a legegyszerűbben megfogalmazva – a legjobbak.

A szakmai szavazására egy igazán illusztris neveket felvonultató kuratórium döntése alapján több száz hazai művészt – elsősorban zenészeket – kértek fel. Az ő szavazataik alapján alakult ki a kategóriánkénti nominált-sorrend, vagyis a közönségszavazásra továbbjutók névsora.

A VOLTfoliót 2000-ben alapították majd a hozzá kapcsolódó gálaestet 3 éven át Sopronban és Budapesten rendezték meg. Az idei évben a ProArt – Szövetség a Szerzői Jogokért együttműködésével indul újra útjára a díj.

A közönségszavazás 2011. június 20-ig a VOLTfolio oldalán zajlik.

A díjazottakat július 1-jén hirdetik ki.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!