Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Minden anya álma, hogy gyerekét az oltár előtt boldognak és kiteljesedettnek lássa azzal a nővel, akit egy életre választott magának. Ez a gyönyörű nap azonban szomorú pillanattá vált egy nő számára, akinek tilos volt részt vennie egyetlen fia esküvőjén.

Az édesanya elmesélte, hogy nagyon boldog volt, amikor fia bejelentette, hogy feleségül vesz egy fiatal nőt, akivel a munkahelyén ismerkedett meg, bár meglepetésként érte, hogy az esküvőt nagyon rövid időn belül meg is szeretnék tartani.

Az esküvő bejelentését követően, az anya örömében elment ruhát vásárolni a nagy eseményre. Ez volt az a pillanat, amikor a dolgok teljesen megváltoztak, és a veszekedések egyre gyakoribbá váltak.

A konfliktus a menyasszony azon kívánságán alapult, hogy a vendégek az esküvő napján ne viseljenek bizonyos színeket, mégpedig a krémszínt és a fehéret. Az anya által vásárolt ruha krém árnyalatú volt, de ezt meglehetősen nehéz volt észrevenni, mert a ruhán inkább a rózsaszín és szürke virágminták domináltak.

A nő számára azonban megtiltották, hogy ezt a ruhát viselje és azt mondták, hogy vásároljon újat. A fia minden nap megkérdezte tőle, sikerült-e új ruhát vennie, az anya pedig mindig azt mondta, hogy hamarosan megteszi. – írja a mirror.co.uk.

Felháborodva azon, hogy vőlegénye anyja nem akarja betartani az ő kívánságát, a menyasszony megüzente leendő anyósának, hogy megtiltja az esküvőn való részvételét. Ez a döntés nagyon elszomorította az asszonyt. Mivel nem tudta, hogyan reagáljon, megosztotta történetet a világhálón, ahol nagyon sok tanácsokat kapott.

Míg egyesek arra biztatták, hogy akkor ne vegyen részt az esküvőn, mások azt javasolták, hogy lépjen túl ezen a kellemetlen malőrön, és mégis csak legyen jelen egyetlen fia esküvőjén.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!