KezdőlapBulvárA menyasszony rajtakapta a vőlegényét egy másik nővel perccel az esküvő előtt...

A menyasszony rajtakapta a vőlegényét egy másik nővel perccel az esküvő előtt – ám valami egészen más áll a történet hátterében

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Úgy tűnt, a leendő menyasszony nagy napja a lehető legrosszabb okokból marad emlékezetes, amikor rajtakapta vőlegényét egy másik nővel, ráadásul abban az autóban, aminek a szertartás után egy boldogabb jövő felé kellett volna repíteni az ifjú párt.

Az eseményeket egy sor videón is megörökítették, amit a TikTokon is megosztottak, de később kiderült, hogy a történet nem egészen az, aminek látszik.

A 2022-ben elterjedt TikTok videókon egy hófehér ruhába öltözött menyasszony látható, készen arra, hogy oltár elé álljon élete szerelmével. Mielőtt még azonban kimondhatta volna a boldogító igent, a dolgok váratlan fordulatot vettek.

A menyasszony világa a videók tanúsága szerint a szeme láttára omlott össze, amikor megpillantotta vőlegényét egy másik nővel a limuzinban, amit az esküvőjükre béreltek. A nő ezután láthatóan teljesen összeomlik, rokonai és barátai pedig próbálják megvigasztalni őt.

A vőlegény és a szeretője állítólag azonnal elmenekült a helyszínről, miután a menyasszony rajtakapta őket, hogy ne kelljen magyarázattal szolgálniuk.

A videón látható, amint a menyasszony a könnyeivel küszködik, és csak nehezen kap levegőt. Az egyik videó képaláírásában pedig a következő szöveg áll: „Összetörted a szívemet és az álmaimat. Miattad ma már nem hiszek a szerelemben.”

A TikTok videók rendkívül népszerűek lettek, sok felhasználó együttérzett az összetört szívű menyasszonnyal, és bíztató üzeneteket hagytak a számára.

„Jobb, hogy még az esküvő előtt kiderült” – írta az egyik hozzászóló, egy másik pedig hozzátette: „Ne pazarold a könnyeidet egy olyan olcsó alakra, mint ő. Egyáltalán nem érdemelt meg téged. Szedd össze magad.”

„Elszomorít, hogy látom a fájdalmát, szegény lány. Remélem, talál valakit, aki boldoggá teszi” – írta egy harmadik felhasználó.

Többen azonban kételkedtek a videók hitelességében, és rámutattak, hogy az egész csak egy megrendezett jelenet volt.

„Jó színészek. De ezen az oldalon csupa megrendezett videót osztanak meg” – írta az egyik szkeptikus válaszadó.

Mint kiderült, a kételkedőknek igazuk volt: a jelenetet valóban megrendezték, a limuzin bérlő cég tulajdonosa elárulta, hogy egy zenés kampányhoz használták fel azt promóciós anyagnak.

„El sem hiszitek, mennyire örülök, hogy előre megírt forgatókönyvről van szó. Ha ez a valóságban megtörtént volna, összetörné a szívemet” – írta egy felhasználó.

@santosyudai

????

♬ sonido original – Santos Yudai

Fotók: TikTok

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet