KezdőlapBulvárA Mokka Habbal után Edina és Joshi várja a nézőket!

A Mokka Habbal után Edina és Joshi várja a nézőket!

-

Egész délelőttre tartalmas szórakozást kínálnak a TV2 Csoport magazinműsorai. A Mokka és Mokka Habbal után a FEM3-ra kapcsolva Edina és Joshi várja a nézőket. Aktualitások, sztárhírek, hétköznapi problémák és spiritualitás reggeltől a TV2 , majd a FEM3 képernyőjén.

Három és fél órás, tökéletes kikapcsolódást nyújt a TV2 Csoport délelőtti kínálata a magazinműsorok kedvelőinek. A TV2-n 7:00-tól a Mokka majd a Mokka Habbal, ezt követően 9:25-től a FEM3-on az Edina és Joshi műsorvezetői szórakoztatják a nézőket.

A nemrégiben ötvenedik adását ünneplő Edina és Joshi továbbra is a napi problémák és ezoterikus megoldások műsora, ahol a spiritualitás találkozik a hétköznapi valósággal. Recepteket, életmódtanácsokat, fogyókúrás és szépségápolási tippeket valamint izgalmas sztárinterjúkat felvonultató rovatainak számát Köböl Anita, Anita világa című önálló rovata is gazdagítja. A FEM3-ra visszatérő műsorvezető tanulságos, nőket érintő, nőkkel kapcsolatos történeteket tár a nézők elé.

Edina és Joshi – Minden amit egy nő tudni akar, hogy összhangba kerüljön test és lélek.
Május 23-tól a Mokka és Mokka Habbal után a FEM3 műsorán!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet