Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Balázs Pali a Magyar Színészválogatott csatáraként az Újpest FC Öregfiúk ellen játszott szeptember 4-én, szombaton a Megyeri úti Szusza Ferenc Stadionban.

A jótékonysági labdarúgó mérkőzés a Bánka Kristóf Alapítvány és a Színészárvákért Alapítvány szervezésében jött létre.

Az izgalmasnak ígérkező meccsre Pali egy fogadalom keretén belül kicsábította fiát is, Dávidot, akinek apjához hasonlóan beleívódott vérébe a foci szeretete.

– Megígértem fiamnak, amennyiben elkísér a jótékonysági mérkőzésre, addig küzdök, míg rúgok gólt. Könnyebb volt kimondani az ígéretet, mint betartani, főként miután megláttam az ellenfél összeállítását.

A Nemcsák Károly által vezetett színészválogatottnak az újpestiek feladták a leckét.

– Az Újpest FC Öregfiúk csapatának tagjai szinte kivétel nélkül több száz NB 1-es mérkőzéssel és válogatottsággal a lábukon léptek pályára ellenünk. Gólszerzési esélyem szinte a nullával volt egyenlő – mondta a népszerű énekes.

S bár Kovács Zoltán, Véber György, Kozma István, és még sok kiváló labdarúgó ellen folyt a harc, Palinak mégis sikerült betartania ígéretét.

– Az első félidőben sajnos beigazolódott a megérzésem, nem sikerült gólt szereznem a szigorú újpesti védőkkel szemben, bár voltak helyzeteim.

– A második félidőben aztán megtört a jég. Egy kapusletámadást követően betaláltam a hálóba, s ezzel nagy kő esett le a szívemről – teljesítettem a fiamnak tett fogadalmamat.

– Olyannyira beindult a gépezet, hogy még további két gólt sikerült szereznem, s ezzel talán kimondhatom, „életem meccse” kerekedett ki számomra a három rúgott gólomnak köszönhetően.

Sajnos Pali 3 lekenyerezett gólja is kevés volt a színészválogatottnak az újpestiekkel szembeni győzelemhez.

– A mérkőzés végeredményét nem árulhatom el, mert az a csapatomra nézve nem valami hízelgő.

– És arról sem nyilatkozhatok, hogy mivel sikerült elérnem az ellenfél védőinek engedékenységét, mert még néhányan „bundázással” vádolnának meg – mosolyogta el magát a három gólt szerző énekes.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!