KezdőlapBulvárA nő, aki petefészekrákban vesztette életét, utolsó üzenetet küldött szeretteinek a síron...

A nő, aki petefészekrákban vesztette életét, utolsó üzenetet küldött szeretteinek a síron túlról

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A 38 éves Casey McIntyre november 12-én hunyt el negyedik stádiumú petefészekrákban, de hátrahagyott szeretteink egy utolsó, szívhez szóló üzenetet, amiben elbúcsúzott tőlük. A „síron túlról” érkező üzenet rendkívüli erővel hatott nemcsak a családtagokra és barátokra, de ismeretlenekre is.

Az egygyermekes édesanya hátrahagyott egy utolsó üzenetet, amit ismerősei a halálát követően kaptak meg. „Ez egy üzenet a barátaimnak: ha ezt olvassátok, már nem élek. Nagyon sajnálom, ez borzalmas, és ezt mindketten tudjuk” – állt az üzenetben. „Az ok negyedik stádiumú petefészekrák. Mindannyiótokat teljes szívemből szerettem, és tudtam, mennyire szeretve vagyok.”

Casey, aki New Yorkban élt a családjával, azzal akarta megünnepelni az életét, hogy pénzt gyűjtött mások megsegítésére.

„Olyan szerencsés vagyok, hogy a legjobb orvosi ellátáshoz jutottam, és nagyon is tisztában vagyok vele, hogy sokan mások nem jutnak hozzá ilyen jó ellátáshoz” – írta egy korábbi bejegyzésében.

Casey éppen ezért létrehozott egy adománygyűjtő oldalt azzal a céllal, hogy segítsen visszafizetni mások egészségügyi adósságait. Családja így emlékezett meg róla: „Casey Ryan McIntyre, 38 éves, szeretett édesanya, feleség, nővér, lány, unokahúg és nagynéni 2023. november 12-én halt meg. A Razorbill kiadó munkatársaként, ami a Penguin Random House egyik alvállalkozása, nagy örömét lelte abban, hogy könyveket adhatott ki az olvasók új generációja számára, és minden olyan gyerekben saját magát látta, aki a kanapén, a szőnyegen vagy az emeletes ágyon heverve elmerült legújabb kedvenc könyvében.”

„Legnagyobb ajándékai és örömei a készséges és nagylelkű szellemesség, a könnyed nevetés, a családja és barátai iránti odaadása, valamint a bámulatos elszántság és szívósság voltak” – jellemezték szerettei a bejegyzésben, amiben elköszöntek tőle.Casey tavaly jelentette be a diagnózisát az Instagramon.

„Néhányan már tudjátok, de körülbelül két hónappal ezelőtt sokkoló és szörnyű hírt kaptam. Harmadik stádiumú petefészekrákom van. Mielőtt továbbmennénk: a diagnózis rémisztő, de az általános prognózisom jó. Nagyon szerencsés vagyok. Nagyon magas a remissziós arány. Rendkívül hálás vagyok, hogy a munkám révén kiváló egészségügyi ellátásban részesülök” – írta akkor Casey.

Elmondta, hogy bár szokatlan, hogy ilyesmit osszon meg a közösségi oldalon, ahol inkább vidám dolgokról számolt be, úgy érezte, erről is beszélnie kell.

„Nem mi választjuk meg a sorsunkat” – tette hozzá.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet