KezdőlapBulvárA nő úgy ment be a kórházba, hogy azt hitte, veseköve van,...

A nő úgy ment be a kórházba, hogy azt hitte, veseköve van, órákkal később hármasikreknek adott életet

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A kétgyerekes édesanya elviselhetetlenül erős fájdalmat érzett, és vesekőre gyanakodott. A kórházban azonban megdöbbentő hírt közöltek vele – a nő terhes volt, és arra sem volt ideje, hogy feldolgozza az információt, néhány órán belül életet is adott a gyerekeinek.

Austin és Dannette Giltz a dél-dakotai Sturgisban éltek, és már volt két gyerekek – egy fiú és egy lány. A négytagú család nagyon boldog volt, és nem is sejtették, hogy egyik napról a másikra drasztikusan megváltozik majd az életük.

Még 2019-ben Dannette egy nap erőteljes fájdalmat érzett, és arra gyanakodott, hogy veseköve van. „A hátamban és az oldalamban éreztem fájdalmat. Arra gondoltam, vesekő lehet, mert egyszer már volt vesekövem. Annyira fájt, csak feküdtem az ágyban és sírtam. Az is fájt, ha megmozdultam, vagy ha levegőt vettem” – idézte fel az édesanya.

Az anyuka hármasikreket hozott a világra

Amikor a fájdalom már elviselhetetlen volt, a nő bement a sürgősségre, ahol a vizsgálatok után megdöbbentő hírt közöltek vele – terhes volt, ráadásul azt mondták, ikreket vár.

A fájdalom, amit tapasztalt, az összehúzódásoktól volt, a babák már úton voltak, és az orvosok azonnal császármetszést végeztek. Dannette-t és a férjét egyaránt sokkolták a fejlemények. Amikor Austin egy kicsit megnyugodott, és biztosították róla, hogy a felesége jól van, elkezdett neveken gondolkodni a két új családtagnak.

De a meglepetések sora ezzel még nem ért véget, az orvos ugyan is váratlanul közölte, hogy egy harmadik baba is van. „A férjem reakciója valami olyasmi volt, hogy bocsánat, de tedd vissza, azt mondták nekem, hogy ikreim vannak, nem vállalok hármas ikreket” – mesélte az édesanya.

A családot és mindenki mást is megdöbbentett a tény, hogy Dannette hármas ikreket várt, anélkül, hogy egyáltalán sejtette volna. Az ötgyerekes anyuka azt mondta: „Szinte soha nem látni természetes módon fogant hármas ikreket, arról nem is beszélve, hogy 34 hetes terhes voltam, és nem is tudtam róla. Mindenki azt mondta, hogy nem tudja elhinni, én meg erre azt feleltem, hogy még mi is sokkos állapotban vagyunk, és pontosan tudjuk, mire gondolnak.”

Ronnie már régóta vágyott kistestvérre

A szülőknek ezúttal egy fia és két lánya született, és Dannette elmondta, hogy a terhesség alatt egyáltalán nem tapasztalt reggeli rosszullétet, és azt sem érezte, hogy a magzatok mozognának a hasában.

A házaspár 12 éve volt együtt, és soha nem gondolták volna, hogy ilyesmi történhet velük. A hármas ikrek születése felkészületlenül érte őket, fiuk, Ronnie Giltz azonban már nem volt ilyen meglepett. A fiú ugyanis már régóta vágyott kistestvérekre.

„Egyszer láttam egy hullócsillagot, és azt kívántam, hogy legyen egy kisöcsém, a húgomnak pedig két kishúga, mert mindig is vágyott egy kistestvérre, és tudtam, hogy el fog jönni ez a nap” – mondta a fiú.

Austin azt mondta, elképesztően meglepődött, de hálás érte, hogy bővült a család, és számára az volt a legfontosabb, hogy a babák egészségesek legyenek.

A négytagú család egyik napról a másikra héttagúra bővült, és mivel mindez ennyire váratlanul történt, a rokonok, barátok, sőt, még idegenek is segítettek nekik, hogy beszerezzenek mindent, amire szükségük lehet.

A kis közösség, amiben éltek, nagyon sokat tett értük, és a szülők rendkívül hálásak voltak ezért. „Elképesztő, hogy egy kisvárosban mennyi ember gyűlik össze olyan helyzetekben, amikre senki nem számított” – fogalmazott Dannette.

A házaspár egyik barátja még egy adománygyűjtést is indított a Facebookon, és sokan jókívánságokkal halmozták el őket. „Gratulálok! Legyen minden nap tele meglepetésekkel és áldásokkal, hiszen a kapott ajándék felbecsülhetetlen” – írta az egyik hozzászóló.

A hármas ikrek, Blaze, Gypsy és Nikki igazi csodababák, és a történetük sokakat megérintett.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet