KezdőlapBulvárA pár elhalasztotta az esküvőjét, amikor a lányuk korábban született a vártnál,...

A pár elhalasztotta az esküvőjét, amikor a lányuk korábban született a vártnál, végül a kórházban keltek egybe

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A connecticuti pár kétszer is kénytelen volt elhalasztani az esküvőjét, és végül a kórház újszülött intenzív osztályán mondták ki a boldogító igent, miután kislányuk koraszülöttként jött világra.

A 36 éves Jason Barnwell és a 37 éves Grier Stanley Barnwell eredetileg 2022 áprilisában tervezett összeházasodni, de kénytelenek voltak elhalasztani a szertartást, amikor lányuk, Drue, korábban érkezett a vártnál. Grier április 21-én, a terhesség 28. hetében adott életet a kislányának, az esküvő pedig a következő héten lett volna.

Végül a kórház újszülött intenzív osztályán tartották meg a szertartást, ahol a lányukat több mint 3 hónapon át ápolták. A különleges esküvő ötletét eredetileg az egyik ápolónő vetette fel.

„Azt mondta, hogy itt kellene összeházasodnunk, mert tudta, mi történt, miután Drue a vártnál korábban érkezett” – mesélte Jason, hozzátéve, hogy a párjával először csak nevettek az ötleten. De az ápolónő nagyon is komolyan gondolta a dolgot, és ezt be is bizonyította.

Valójában a házaspár családja nem is sejtett semmit. „Ez elképesztő meglepetés volt mindenki számára” – mondta Grier.

Az ápolónők mindenről gondoskodtak, és Drue volt a koszorúslány szülei esküvőjén. „Drue ránk mosolygott a végén. Talán azért, mert ez igazából az ő terve volt” – mondta Grier.

Dr. James Pellegrini, a kórház koraszülött osztályának vezetője elmondta, hogy 3 évtizedes karrierje során most először volt része hasonló élményben.

„Ez az első esküvő, amin részt vettem az újszülött intenzív osztályon. Ez elsősorban ennek a családnak a megünneplése, és ez a legfontosabb” – mondta, de hozzátette, hogy a kórház személyzete számára is sokat jelentett a szertartás.

„Megtisztelő a számunkra, hogy ránk bízzák a kisbabájukat, és azzal is megtiszteltek, hogy tanúi lehettünk a házasságkötésüknek.”

Drue-t az esküvő után két nappal engedték haza a szüleivel, augusztus 5-én, ami egyben Grier születésnapja is. Az édesanya azt mondta, az esküvőjük tökéletes volt.

„Ez a mi kezdetünk. És nem is lehetne ennél tökéletesebb” – mondta.

Fotók: L+M HOSPITAL

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet