KezdőlapBulvárA riporter a kisfiával a karjában közvetített élő adásban, mert nem volt...

A riporter a kisfiával a karjában közvetített élő adásban, mert nem volt kire bíznia a gyereket

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Szülőnek lenni óriási felelősség, és sokszor minden mást felülír. Előfordulhat például, hogy senki nincs, aki vigyázhatna a gyerekre, de a szülőnek dolgoznia kell, és ilyenkor nem könnyű olyan megoldást találni, ami mindenkinek megfelel.

Felipe Kieling Londonban élő brazil tudósító pontosan ilyen helyzetbe került, és mivel nem volt más választása, magával vitte kisfiát a munkába. Felipének a Band News FM élő adásában kellett megjelennie tudósítóként, de ezt a kisfiával a karjában kellett megtennie, mivel nem volt senki, akire rábízhatta volna a gyereket.

„Lucas nem mehetett napközibe. Nincs közeli családtagunk, akit megkérhetnénk, hogy vigyázzon rá, a feleségem pedig egy fontos találkozón volt. Velem jött dolgozni, és nem sok nyugtot hagyott nekem, mindenből kivette a részét” – magyarázta a riporter a Twitteren.

Fotó: Band News FM

A felvétel elején még csak a háttérben hallatszik a kisfiú gügyögése, majd miután a férfi kollégái rákérdeznek, hogy a fia van-e ott mellette, Felipe ölbe veszi Lucast, és úgy folytatja a helyszíni tudósítást.

Láthatóan nem volt könnyű megőriznie a koncentrációját, mivel az egyéves kisfiú megpróbálta felhívni magára édesapja figyelmét, de végül nagyszerűen boldogult. A riporter természetes viselkedése elnyerte a nézők tetszését, különösen, mivel egyszerre mindkét szerepkörben sikerült megállnia a helyét.

A közösségi médiában sokan elismeréssel adóztak a férfinak, aki nemcsak a munkáját próbálta jól elvégezni, de felelősségteljes apaként a kisfiát sem hagyta magára.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet