Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Újra forog a VIVA népszerű reality-sorozata, „A Stáb”. Idén hat fiatal sztárral találkozhatunk a különleges műsorban, akik több héten keresztül élnek és dolgoznak majd együtt Balatonfüreden.

A csapat legfontosabb feladata, hogy közösen megírjanak egy dalt, és egy koncertet szervezzenek a magyar tenger partjára. Ben, Barbee, Fluor, Nick a BNF tagja, Leo a Stereo 2.0-ból és egy új tehetség, Sandy nyári kalandjai ősszel kerülnek a VIVA képernyőjére. Az exkluzív tartalmakért azonban nem kell októberig várni: július 26-tól Ben és barátai minden nap élőben jelentkeznek majd be a VIVA weboldalán a forgatás helyszínéről, és elmesélik a nézőknek aznapi élményeiket.

Hatalmas szervezőmunka, és óriási titkolózás előzte meg A Stáb új évadának forgatását. A VIVA egyik legsikeresebb műsora 2007-ben jelentkezett először, akkor Tóth Gabi, Zimány Linda, Mark és AFC Tomi utazásait követhették a nézők. Idén nyáron új arcokkal és még több feladattal forog a műsor friss évada, melynek szereplői a VIVA népszerű műsorvezetője Ben, az idén Comet gömböt nyert Barbee, a Legjobb együttesnek választott BNF szőke szívtiprója Nick, a Stereo 2.0 oszlopos tagja Leo, az internet legnagyobb sztárja, és SP zenésztársa Fluor, és Sandy, aki ősszel jelenteti meg első dalát.

Nagyon örülök ennek a lehetőségnek, és alig vártam már, hogy elkezdődjön a forgatás! A többi szereplővel már régóta ismerjük egymást, és biztos vagyok abban, hogy jól forgunk szórakozni együtt! Kíváncsi vagyok, milyen kalandokban lesz részünk a következő hetekben”- mondta VJ Ben.

A forgatás Balatonfüreden zajlik három héten keresztül, a szereplők pedig többek között wakeboardozni, paintballozni és gokartozni is fognak, a fő feladatuk azonban az, hogy megírjanak és felvegyenek egy slágert, és megszervezzenek egy közös koncertet a műsor végére.

Forrás: VIVA

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!