Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Varázslatos helyszínen forgatta “A dal” című bemutatkozó videoklipjét az Arcangeli. A Comói-tó partján, az olaszországi Lennóban, a Villa del Balbianello adott hozzá lélegzetelállítóan festői díszletet.

A környékről annyit érdemes megjegyezni, hogy az olasz arisztokrácia kedvelt rezidenciája, de van itt háza olyan nemzetközi hírességeknek is, mint George Clooney, Sylvester Stallone, Ronaldinho vagy Matt Bellamy (MUSE zenekar).

A kert és a villa szinte földöntúli szépsége önmagáért beszél, nem csoda, ha a zenei produkció képi megjelenítéséhez az alkotók itt találták meg az eszményi lehetőséget. Egy letűnt világ fájdalmasan szép emlékei elevenednek meg a verkli hangján, miközben gondolataink messze kalandozhatnak a káprázat és valóság határán lebegő, elképesztő látványtól. Az Arcangeli a szépség megszállottjaként tökéleteset kíván nyújtani a szem számára is.

A hely érdekessége még, hogy ugyanebben a kastélyban forgatták többek között a Csillagok háborúja második részét, A klónok támadását. Amidala királynő és Anakin Skywalker számos romantikus jelenetében fedezhető fel ugyanez a háttér, a loggia, a kikötő vagy a kert nagy terasza. Filmes körökben tehát nem ismeretlen a különleges fekvésű palota; az európai produkciók közül például az egyik legújabb James Bond-film, a Casino Royale helyszínéül szolgált legutóbb, valamint a Vanessa Redgrave és Uma Thurman nevével fémjelzett A Month by the Lake című alkotás is itt készült. Az Arcangeli két tagja – akik mellesleg a videoklip készítésében is tevékenyen közreműködtek – ez utóbbi film kapcsán figyelt fel már régebben erre a különleges helyszínre.

Zenei téren Gwen Stefani “Cool” című videoklipje érdemel említést, amit szintén itt vettek fel.

Az Arcangeli tehát már az indulásnál magasra tette a mércét. A klip egész egyszerűen gyönyörű lett. “A dal” című bemutatkozó felvétel pedig a maga különlegességével, egyedi, a hazai és nemzetközi zenei életben egyaránt szokatlan, kiemelkedő hangulatával egyre több rajongót állít az Arcangeli produkció mellé.

A formáció “A verklis, egy dzsentri és az örömlány” című albuma 8. helyen nyitott néhány hete a MAHASZ Top40 albumlistán – újabb garancia arra, hogy az Arcangeli nevet és a csapat dalait a jövőben egyre többet fogjuk hallani…

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!